Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Allied je Zelena (Ekoloska) Kompanija

Allied je  Zelena (Ekoloska) Kompanija

Okosnica poslovanja Allied Pickfords-a su njena vozila. Kao jedna odgovorna kompanija u potpunosti shvatamo koji uticaj ta vozila imaju na prirodnu sredinu. Stoga, za nas zaštita prirodne sredine ne predstavlja samo odgovornost već i povod.

Od osnivanja kompanije u Srbiji naš najvažniji cilj je bio da nastojimo da se štetna emisija gasova iz naših kamiona svede na minimum. Sav naš međunarodni vozni park kamiona zadovoljava najviše evropske standarde – EURO 4 i EURO 5. Čak i kada moramo da iznajmljujemo vozila od drugih kompanija, insistiramo da zadovoljavaju najviše zahteve. Ona moraju da budu od špeditera koji štite priodnu sredinu. Šta više, tokom proteklih nekoliko godina, postavili smo to kao standard. Osim kamiona, kutije su isto tako još jedna “robna marka” našeg poslovanja. Proces našeg radnog toka je građen imajući na umu recikliranje i njihovu ponovnu upotrebu. Svi naši klijenti imaju priliku da nam vrate kutije tako da možemo da spakujemo u njih stvari nekog drugog lica. Shodno tome, možemo kutijama da damo potpuno novi život u našem namenskom reciklažnom centru.

Recikliranje i zdrav odnos prema prirodnoj sredini su moto svih zaposlenih u nasoj kompaniji  – posebno je prikupljanje otpadnih materijala već dugo svakodnevna praksa kod nas. Od početka 2010 godine pokrenuli smo posebnu kampanju “Zelena vrata”. Za svakog od naših novih međunarodnih klijenata posadimo po jedno drvo na teritoriji posečenih šuma.
Više drveća, više vazduha – jednostavan je moto naše kampanje “Zelena vrata”.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Stigli su tačno na vreme, što mi je jako bitno. Stvari su upakovane na način na koji i treba da budu. Sve preporuke.

Read more testimonials By Milica K of Novi Beograd, RS