Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Allied Prednosti

Allied Prednosti

Allied Pickfords Srbija obezbedjuje prednost vašem poslovanju.

Za razliku od nekih selidbenih kompanija koje nude ograničene mogućnosti specijalnog rukovanja ili vrše specializovani prevoz „usput“, Allied Specijalni Proizvodi je specijalizovan za bezbedan transport većine artikala koji predstavljaju izazov, artikala velike vrednosti ili osetljivih artikala. Allied Specijalni Proizvodi je napravljen da služi najzahtevnijim klijentima i njihovim vrednim pošiljkama uz pomoć pouzdanog voznog parka, poštujući rokove isporuke i timovima obučenim za isporuku usluga po visokom standardu.

Naše Obučeno Osoblje

Od savetovanja pravilnog načina pakovanja i tehnika pakovanja vaše pošiljke, do rada sa klijentima da bismo pojednostavili montažu i nameštanje, naši iskusni profesionalci daju sve od sebe kako bi bili sigurni da se pravilno postupa sa svakim detaljem vaše pošiljke.

Kroz ekspertizu stečenu preseljenjem više od 40,000 artikala velike vrednosti svake godine, naši ljudi su stekli veštine i posvećenost potrebnu da se vaša pošiljka bezbedno doveze do njenog odredišta. Ne postoji zamena za takvu vrstu znanja i samo je Allied sposoban da izvede tako nešto.

Naši Izvanredni Resursi

Kada je dodje do potrebe pružanja najpouzdanije usluge prevoza proizvoda velike vrednosti, veliki narandžasti kamioni su tek početak.

Naši kamioni su opremljeni vazdušnim amortizerima i vratima sa automatskim podizanjem, koja obezbeđuju bezbedan utovar i mirnu vožnju za otpremanje vaših najosetljivijih proizvoda. Debels stranice zidova obezbeđuju visok nivo zaštite za osetljive artikle, dok naša distributivna mreža uz pomoć satelitskih veza otprema svaku pošiljku prema tačnom rasporedu.

Uz visoko specijalizovani vozni park posebno dizajniran za transprot pošiljki sa proizvodima velike vrednosti, Allied može da isporuči bukvalno bilo šta bezbedno i tačno na vreme.

Naša Izvanredna Mreža

Ako standardna otprema specijalnih proizvoda nije dovoljno brza, Allied nudi napredne mogućnosti naše Ekspres 1 Mreže koja obezbeđuje specijalne usluge rukovanja LTL pošiljkama proizvoda velike vrednosti uz garantovan raspored prema kome možete da planirate svoje poslovanje.

Naše Izvanredne Usluge

Osim specijalizovanog transporta, Allied Specijalni Proizvodi nude mnoštvo specijalnih usluga otpreme koji povećavaju efikasnost, pojednostavljuju ispostavljanje računa i omogućavaju nam da radimo odgovorno u tesnoj sprezi sa našim klijentima.

Preko naprednih mogućnosti kao što je elektronsko fakturisanje, automatska dostava potvrde i prilagođen sistem unošenja porudžbine preko interneta, Allied Specijalni Proizvodi objedinjuju naše usluge specijalizovane otpreme sa internim sistemima klijenata, štedeći vreme, novac i glavobolju.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Pažnja i ažurnost koja je posvećena našim potrebama je neverovatna. Pozvali smo ih u jutro i već u toku dana predstavnik kompanije je bio kod nas!

Read more testimonials By Robert S of Cambridge, MA