Call 0118481155 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Transport Velikih Kolekcija

Transport Velikih Kolekcija

Transport arkadne igre može da bude izuzetno težak. Ako ste kupili novu konzolu za igru ili kolekcionarski proizvod i potrebno je da vam se transportuje na specifičnu lokaciju do određenog datuma, Allied Specijalne Usluge mogu da pomognu. Uz neprocenjivo iskustvo selidbe neobičnih i predmeta velike vrednosti, Allied je siguran, pouzdan izbor za otpremu arkadne igre.

U današnje vreme je lako kupiti ili prodati bilo šta putem interneta. Ali, nije uvek lako da taj proizvod dopremiti u prave ruke – posebno ako je redak, unikat, ili ga je teško seliti. U Allied Specijalnim Uslugama donosimo istu profesionalnu, pažljivu uslugu i iskustvo u transportu i novih i starih arkadnih igara kao što otpremamo osetljivu medicinsku opremu ili umetnička dela. Bilo da vam je potrebna otprema arkadne igre, fliper mašine ili džuboksa, Allied Specijalne Usluge mogu da zadovolje vaše potrebe za transport velikih kolekcija.

Koristimo specijalne tehnike pakovanja kako bismo omogućili vašim predmetima da budu bezbedni i sigurni dok su u tranzitu, čak i kad nisu upakovani u sanduke. Svi naši kamioni prikolice su opremljeni vazdušnim amortizerima kako bi se umanjili potresi usled neravnog kolovoza. Znamo da vaš „pronađeni artikal“ na internetu nije više tako sjajan ako stigne oštećen ili neispravan.

Bilo da šaljete ili primate jedan predmet ili njih sto, možete da računate na Allied Specijalne Usluge da će transport vaše arkadne igre biti bezbedan i siguran.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Momci su bili odlični i veoma pažljivi prema našim stvarima. Vođa tima je predusretljiv i uslužan. Kada se budemo ponovo selili znamo koga ćemo zvati!

Pročitajte još izjava od Jovana P iz Beograd