Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Transport Umetničkih Dela

Transport Umetničkih Dela

Mnoga umetnička dela, kao što su statue i slike, su veoma osetljive na temperaturu, vlagu i potrese usled neravnog kolovoza. Vozni park Allied Specijalnih Usluga je opremljen da zaštiti vašu pošiljku od svih ovih potencijalnih opasnosti.

Kada je potrebno, Allied pruža mogućnost transporta kamionima sa posebnom opremom za kontrolu i kontinuirano praćenje temperaturnih uslova unutar kamiona. Moguće je podesiti konkretne nivoe temperature i vlažnosti. U toku čitavog puta, kompjuterski sistem u kamionu periodično meri i beleži ove parametre. Kada vaša pošiljka pristigne, na raspolaganju vam je evidencija o ovim klimatskim očitavanjima, kako biste mogli da proverite da su tok puta ispratili korektni klimatski faktori.

Vozni park Allied Specijalnih Usluga je potpuno opremljen kamionima sa vazdušnim amortizerima, što sve efekte neravnog kolovoza svodi na minimum. Naše prikolice širine 2.6 m su opremljene bočnim vratima i sa unutrašnjim logističkim šinama koje se koriste da se tovar priveže na mestu i njegovo pomeranje svede na minimum.

Neka blaga su jednostavno nenadoknadiva. Slike, skulpture i druga vredna umetnička dela zahtevaju specijalnu pažnju da bi se osigurao bezbedan transport i isporuka. Niko bolje od Allied ne razume transport umetničkih dela.

Kao lider u transportu proizvoda velike vrednosti, Allied ima decenijsko iskustvo u transportovanju neprocenjivih umetničkih dela za neke od najzahtevnijih klijenata na svetu.

Selidba umetničkih dela zahteva pažljivo rukovanje, posvećeno osoblje i fleksibilne resurse koji mogu da zadovolje jedinstvene potrebe. Allied pruža sve te vrednosti. Naši selidbeni timovi za umetnička dela su obučeni po strogim kriterijumuma da bi obezbedili korektno rukovanje svakom pošiljkom. Naši kamioni sa prikolicama su specijalno dizajnirani da sele pošiljke umetničkih dela bilo koje veličine. Naš veliki vozni park nam omogućava da ponudimo fleksibilan raspored ili ekskluzivno korišćenje kamiona sa prikolicom radi dodatne zaštite.

Pored toga, možemo da obezbedimo 24-časovnu uslugu nadzora i mogućnosti satelitskog praćenja kako bi osigurali apsolutnu bezbednost vaše dragocene kolekcije umetničkih dela tokom celog njenog putovanja.

Shvatamo da su mnoga umetnička dela više nego vredna – ona su bukvalno neprocenjiva, i ne mogu da se poprave ili zamene ako budu oštećena. Zbog toga smo posvećeni da učinimo sve što je moguće kako bismo osigurali da svaka pošiljka umetničkih dela kojom mi rukujemo pristigne na svoje odredište bezbedno, bez oštećenja i na vreme. Sa Alliedom, svaka selidba je remek delo.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Stigli su tačno na vreme, što mi je jako bitno. Stvari su upakovane na način na koji i treba da budu. Sve preporuke.

Read more testimonials By Milica K of Novi Beograd, RS