Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Transport Kancelarijske Opreme

Transport Kancelarijske Opreme

Zašto Bi Trebalo Da Odaberete Allied

Ljudi otpremaju fotokopir aparate iz raznih razloga: vraćanje zbog isteka perioda najma, nadoknada aktive, transport od dilera ka dileru, internet prodaje, ponovni marketing i selidba kancelarije… Bez obzira iz kog razloga transportujete fotokopir aparata, Allied Specijalne Usluge imju pravo rešenje za vas.

Kod Allied Specijalnih Usluga, transportom rukuju obučeni profesionalci koji poseduju mnogogodišnje iskustvo u selidbi fotokopir aparata za kompanije i za pojedince.

Allied koristi svoj sopstveni vozni park za usluge velike vrednosti kako bi obezbedio sigurno, blagovremeno preuzimanje i isporuku – po iznenađujuće prihvatljivim cenama. Probajte naš brzi proces procene kako biste dobili cenu za selidbu vašeg fotokopir aparata i videćete šta smo mislili.

Allied Proces Otpreme Fotokopir Aparata:
Allied je specijalizovan za selidbu predmeta velike vrednosti kao što su fotokopir aparati i to radi već skoro četiri decenije što je dovoljan period vremena da se ovlada tim procesom. Allied agenti i vozači su kvalifikovani profesionalci koji poseduju mnogogodišnje iskustvo u selidbi ovakvih aparata.
Naši specijalno opremljeni kamioni sa vazdušnim amortizerima će preuzeti i isporučiti vaš fotokpir aparat bilo gde u Srbiji. Usluga lokalnog preuzimanja i isporuke od strane dvočlanog tima je standard. Na početnoj lokaciji se pravi popis stanja aparata i unosi proizvođač, model i serijski broj, i vrši se pažljiva provera kako bi se proverilo da li ti podaci odgovaraju podacima otpremnih dokumenata.
Platforme za utovar mogu biti rizične. Zbog toga koristimo hidraulične dizalice koje omogućavaju da vaš aparat ostane potpuno nepomičan dok se podiže na kamion. Nije potrebno pakovanje u sanduke. Sve pošiljke fotokopir aparata se umotavaju u specijalan amortizacioni materijal, fiksiraju se kaiševima i transportuju u kamion prikolicama sa vazdušnim amortizerima koji apsorbuju vibracije u toku puta. Svaki aparat se dva puta proverava pre nego što vozilo krene. Konačna provera obezbeđuje da je vaš aparat spreman da bezbedno i sigurno pređe put. Jednom kada stigne na odredište, vaš fotokopir aparat se pažljivo istovaruje i isporučuje u potpuno istom stanju u kome je bio utovaren. Nema iznenađenja.

Razlika Koju Predstavlja Allied

Ne dozvolite da vas prevare. Mnogi takozvani transporteri fotokopir aparata i logističke kompanije posle isteka lizinga su zapravo posrednici bez ikakvih sopstvenih kamiona ili vozača. Oni posluju kao posrednici, kupujući transportne usluge od kompanija kamionskih prevoznika, od kojih su neki dobri a neki i ne baš toliko. Ako vaš fotokopir aparat bude izgubljen ili oštećen u tranzitu, njihova posrednička obaveza je ograničena.

Ali kada odaberete Allied specijalne usluge kao vašu kompaniju za transport fotokpir aparata, možete da budete uvereni da će vašom pošiljkom rukovati jedna od najvećih, najiskusnijih kompanija za otpremu fotokopir aparata u Srbiji kojoj se najviše veruje.

Selidba fotokopir aparata i drugih proizvoda velike vrednosti koji zahtevaju pažljivo rukovanje je specijalnost kojom je Allied ovladao tokom godina. Zbog toga smo vodeća kompanija za davanje rešenja za otpremu fotokopir aparata, i uzbuđeni smo što možemo sa vama da podelimo svoje usluge otpreme fotokopir aparata.

Ako ste imali prethodno iskustvo u selidbi fotokopir aparata sa drugim takozvanim kompanijama za otpremu fotokopir aparata, po svoj prilici ste imali više nego jedno neprijatno iskustvo. Ali otprema fotokopir aparata ne mora da bude zbrka. Ovog puta, opustite se i dozvolite profesionalcima u Allied Specijalnim Uslugama da se pozabave potrebama transporta vašeg fotokopir aparata. Biće vam drago što ste to učinili.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Momci su bili odlični i veoma pažljivi prema našim stvarima. Vođa tima je predusretljiv i uslužan. Kada se budemo ponovo selili znamo koga ćemo zvati!

Read more testimonials By Jovana P of Beograd