Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Transport IT Tehnologije

Transport IT Tehnologije

Kako selite komponente za spejs šatl, sofisticiranu telekomunikacionu opremu, osetljive biotehnološke uređaje ili kontrolne konzole veličine zida? Jednostavno – pozovite Allied specijalne usluge.

Uz najnapredniji vozni park i najbolje obučeno osoblje u ovoj delatnosti, Allied Specijalne Usluge je specijalizovan za selidbu vrhunske tehnologije (hi-tech), jedinstvenih ili nezamenjivih artikala. Naši kamioni sa prikolicama i vazdušnim amortizerima i pažljive tehnike pakovanja su dizajnirani da zaštite čak i najsofisticiranije proizvode.

Možda treba da otpremite nešto veliko sa nezgrapnim delovima, Ili nešto malo ali složeno – bili biste u velikom problemu ako dođe do oštećenja. Koliko god da je napredna, izazovna ili osetljiva pošiljka, mi činimo da to izgleda lako. Naši profesionalci postupaju sa svim onim što nose kao da je njihovo.

Tehnološki najsavremenije usluge transporta za najnapredniju tehnologiju. Kada nešto izgleda kao nemoguće, vreme je da pozovete Allied.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Momci su bili odlični i veoma pažljivi prema našim stvarima. Vođa tima je predusretljiv i uslužan. Kada se budemo ponovo selili znamo koga ćemo zvati!

Read more testimonials By Jovana P of Beograd