Call 0118481155 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Transport Fitnes Opreme

Transport Fitnes Opreme

Snaga. Brzina. Finesa.

Allied ima tačno ono što je potrebno da isporuka vaše fitnes na vreme. Od terapeutskih bazena preko najnovijih traka za trčanje do naprednih mašina sa tegovima, naši timovi za transport fitnes opreme su već selili sve to. Uz ogromno iskustvo sa selidbama svih vrsta moderne fitnes opreme, Allied Specijalne Usluge daju vašim poslovnim aktivnostima potrebne mišiće.

Allied obezbedjuje pouzdanu, besprekornu uslugu transporta fitnes opreme i vama i vašim kupcima, uz pogodnosti kao što je unošenje porudžbine putem interneta, elektronsko fakturisanje, i automatska potvrda isporuke – da ne pominjemo najnapredniji vozni park u ovoj delatnosti.

Naši timovi predstavljaju vašu kompaniju uz dužnu pažnju i profesionalizam. Radićemo sa vama da obučimo naše ljude za bilo kakav jedinstveni tranzit i postupke montaže koje transport vaše fitnes opreme zahteva, a čak ćemo pomoći vašim kupcima na krajnjoj adresi i sa montažom po potrebi. Nije čudo što tako mnogo industrijskih lidera ima poverenja u Allied za otpremu fitnes opreme svojim kupcima.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Momci su bili odlični i veoma pažljivi prema našim stvarima. Vođa tima je predusretljiv i uslužan. Kada se budemo ponovo selili znamo koga ćemo zvati!

Pročitajte još izjava od Jovana P iz Beograd