Call 0118481155 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Selidbe Medicinske Opreme

Selidbe Medicinske Opreme

Allied Specijalne Usluge već duže od trideset pet godina pružaju specijalizovane selidbene i logističke usluge za medicinsku opremu, naučne instrumente i drugu osetljivu robu velike vrednosti. Selimo hiljade pošiljki medicinske i laboratorijske opreme godišnje uključujući novu, korišćenu i nadograđenu medicinsku opremu za mnoge vodeće proizvođače u toj delatnosti, trgovce koji je ponovo plasiraju na tržište i zdravstvene organizacije.

Selidba medicinske opreme nikada nije rutinska. U stvari, izazovi koje obuhvata selidba napredne medicinske tehnologije mogu biti složeni skoro isto toliko koliko i sama oprema. Ali, Allied Specijalne Usluge poseduju ekspertizu, osoblje i specijalizovanu opremu neophodnu da se posao uvek glatko obavi.

Poznato nam je koliko je važna pouzdana isporuka bez oštećenja, sa definisanim vremenom tranzita, proaktivnom komunikacijom, reagovanjem u realnom vremenu, osobljem koje poseduje znanje i potrebom za apsolutnim profesionalizmom, sve vreme kada se radi u osetljivom medicinskom i naučnom okruženju. Radićemo u čvrstoj sprezi sa vama da bismo razvili prilagođene procese i postupke rukovanja posebno osmišljene dizajnirane da obezbede uslugu sa nultim nedostacima za vaše specifične proizvode i klijente.

Mi smo stručnjaci za selidbu dijagnostičke opreme za snimanje uključujući, Rentgen aparate, CT, MRI i PET sisteme. Isto tako selimo laboratorijske instrumente uključujući sisteme za automatsko rukovanje uzorcima, centrifuge i brojne druge analitičke uređaje. Dodatno, selimo medicinski nameštaj i medicinski pokretni inventar kao što su bolnički kreveti, specijalizovani ormarići za skladištenje medicinske opreme i lekova, medicinske dispenzere i druge vrste medicinskih i naučnih aparata koji zahtevaju specijalizovani transport i rukovanje.

Naši obučeni profesionalci za selidbu medicinske opreme razumeju faktore koji su kritični za kvalitete pružanja usluga delatnosti medicinske opreme i zdravstvene zaštite. Poznata nam je važnost pouzdane isporuke bez oštećenja, tranzita u vremenski definisanom roku, proaktivne komunikacije, reagovanja u realnom vremenu, osoblja koje poseduje znanje i potrebe za apsolutnim profesionalizmom, sve vreme kada se radi u osetljivom medicinskom i naučnom okruženju. Radićemo u tesnoj saradnji sa vama kako bismo razvili prilagođene procese i postupke rukovanja specijalno dizajnirane kako bi se obezbedila usluga bez nedostataka za vaše specifične proizvode i klijente.

Svaka pošiljka medicinske opreme je jedinstvena, a takve su i naše sposobnosti. Bez obzira koju vrstu medicinske opreme selite, transportovaćemo vašu pošiljku i isporučiti je uz najveću pažnju i preciznost. Znamo da je vreme bitno kada pacijenti čekaju za tretman ili tehničari čekaju da instaliraju opremu, i mi ulažemo dosta truda da obezbedimo da svaka pošiljka medicinske opreme pristigne na vreme i da svaka instalacija protekne glatko.

Stoga, ako vam je potrebna selidbena usluga za vašu medicinsku ili laboratorijsku opremu, kontaktirajte Allied već danas. Naša pažnja i briga prema vašim proizvodima – i vašim klijentima – je neuporediva. Bez obzira koliko je izazovna ili složena situacija, Allied je transporter medicinske opreme kome možete da verujete da će posao biti obavljen kako treba. Niko nije bolji od Allied što se tiče iznalaženja specijalizovanih selidbenih rešenja za medicinsku opremu!

Pažljivo rukovanje, blagovremena isporuka bez oštećenja, profesionalna, ljubazna usluga za vaše klijente – Allied Specijalne Usluge su prvi i pravi izbor za selidbene i logističke usluge za medicinsku i laboratorijsku opremu.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Stigli su tačno na vreme, što mi je jako bitno. Stvari su upakovane na način na koji i treba da budu. Sve preporuke.

Pročitajte još izjava od Milica K iz Novi Beograd, RS