Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Transport Izložbi i Komercijalnih Sajmova

Transport Izložbi i Komercijalnih Sajmova

Sa fiksnim rokovima isporuke i višestrukim odredištima imperativ je da pošiljke za komercijalne sajmove pristignu na vreme i da budu istovarene i propisno postavljene na svakom mestu. Kada je uspeh vašeg posla u pitanju, usluga Allied za komercijalne sajmove, od transporta do postavljanja, zaista „krade“ šou.

Prostor je rezervisan, posetioci stižu, i stotine hiljada evra se nalaze u pitanju. Utisak koji vaša kompanija ostavi na komercijalnom sajmu može bukvalno da vam donese posao, zbog čega ne možete sebi da priuštite bilo kakva iznenađenja. Uz iskusne vozače sa specijalnim voznim parkom za izložbene vitrine i stručnog Menadžera na licu mesta koji će nadgledati svaki detalj, Allied je lider za pouzdani transport u delatnosti komercijalnih sajmova.

Naš veliki vozni park raspolaže opremom za satelitsko praćenje, tako da u svakom trenutku znate tačnu lokaciju vaše pošiljke. Naši tehnološki najnapredniji kamioni sa prikolicama sa vazdušnim amortizerima su opremljeni širokim vratima i vratima sa automatskim podizanjem za rukovanje teškim eksponatima komercijalnih sajmova. Naši specijalno obučeni Menadžeri na licu mesta će raditi sa vozačima i prevoznom kompanijom kako bi se uverili da utovar, istovar i postavljanje proteknu glatko. I oni obezbeđuju korisničku uslugu na licu mesta za izlagače kako bi se pozabavali bilo kojim neočekivanim problemima do kojih može doći.

Na kraju, shvatamo koliko je svaki komercijalni sajam važan za vaše poslovanje. Allied je posvećen da obezbedi blagovremene i pouzdane usluge otpreme komercijalnih sajmova, od vaših vrata do podijuma sajma.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Stigli su tačno na vreme, što mi je jako bitno. Stvari su upakovane na način na koji i treba da budu. Sve preporuke.

Read more testimonials By Milica K of Novi Beograd, RS