Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Proizvodi, Usluge i Sposobnosti

Proizvodi, Usluge i Sposobnosti

Uz neuprocenjivo iskustvo i najpouzdaniju mrežu u ovoj delatnosti, Allied Specijalni Proizvodi pružaju usluge i podršku specijalizovanih otprema koja idu van obične selidbe.

Bilo da je to napredna medicinska oprema ili baklja Statue Slobode, ako može da se preseli, Allied ju je verovatno već selio.

Kroz naše iskustvo obavljanja preko 40,000 specijalnih proizvoda svake godine, Allied je razvio usluge specijalizovane otpreme i mogućnosti koje će zadovoljiti klijente u širokom rasponu delatnosti.

Mi smo daleko više od usluge specijalnog transporta – mi smo strateški partner. Od tehnika specijalnog rukovanja do olakšavanja sklapanja i postavljanja na odgovarajući način, mi radimo u tesnoj saradnji sa našim klijentima kako bismo prilagodili rešenja otpreme koja zadovoljavaju njihove jedinstvene potrebe. Naša Ekspres 1 Mreža pruža najpostojanije i najpouzdanije usluge otpreme u ovoj delatnosti za otpremu specijalnih proizvoda LTL.

Kliknite na linkove niže dole kako biste saznali više o našim specijalizovanim uslugama otpreme i sposobnostima/mogućnostima.

Otprema izložbi i komercijalnih sajmova

Od satelitske komunikacije do tehnološki najnarednijih kamiona sa prikolicama sa vazdušnim amortizerima do stručnog Menadžera na mestu sajma, Allied usluge za komercijalne sajmove zaista „kradu šou“.

Transport umetničkih dela

Allied Specijalni Proizvodi su vodeći u bezbednom i sigurnom transportovanju slika, skulptura, rukotvorina i muzejskih eksponata.

Otprema proizvoda velike vrednosti

Uz prilagodjene usluge transporta za kancelarijsku opremu, fitnes opremu i sl., pokrivamo sve vaše potrebe specijalnog transporta.

Otprema fotokopir aparata

Selidba fotokopir aparata i drugih proizvoda velike vrednosti koji zahtevaju pažljivo rukovanje predstavlja specijalnost koju je Allied savladao tokom godina.

Otprema medicinske opreme

Allied odeljenje specijalnih proizvoda već više od trideset pet godina pruža usluge specijalizovanih selidbi i logistke za medicinku opremu, naučne instrumente i drugu osetljivu opremu velike vrednosti.

Transprot velikih kolekcijskih artikala

Obezbeđujemo usluge bezbednog i sigurnog transporta za kupovinu ili prodaju bilo kojih velikih kolekcijskih artikala kao što su arkadne igre, džuboksevi, itd. koje možete da kupite putem interneta ili na drugi način.

Prilagođena transportna rešenja

Imate neobičan artikal ili artikal koji je izuzetno teško preseliti, ili vam je potrebno sveobuhvatnije logističko rešenje? Možemo da dizajniramo program koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Transport motocikla

Bilo da transportujete sopstveni motocikl ili veliku komercijalnu pošiljku, naš eksluzivni SecureRide®skid sistem je posebno dizajniran za otpremu motocikla, koji tokom putovanja obezbeđuje maksimalnu stabilnost i bezbednost za svaku vrstu motocikla.

 

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Pažnja i ažurnost koja je posvećena našim potrebama je neverovatna. Pozvali smo ih u jutro i već u toku dana predstavnik kompanije je bio kod nas!

Read more testimonials By Robert S of Cambridge, MA