Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Skladištenje

Skladištenje

Mi se bavimo selidbama i skladištenjem već 85 godina. Naši zaposleni znaju kroz šta se prolazi tokom procesa selidbe i skladištenja. To znači da ne postoji bolje opremljena kompanija koja će upravljati vašim potrebama u vezi preseljenja i skladištenja, bez obzira u koji kraj sveta idete.

Allied ima globalne selidbene resurse kao i resurse za skladištenje koji su vam potrebni. Mi se nalazimo na različitim lokacijama i imamo i predstavnike širom Sjedinjenih Država i sveta. Sa 500 agenata lociranih u Severnoj Americi, kancelarijama rasprostranjenim u više od 40 zemalja Evrope i Azije-Pacifika i predstavnicima u 135 drugih zemalja širom Zemaljske kugle, niko ne može bolje da izađe u susret vašim selidbenim i skladištenim potrebama kao Allied Pickfords.

Možda da Vam Zatreba Skladište Tokom Selidbe

Postoje mnogi razlozi zbog čega bi vam moglo zatrebati skladište na neko vreme tokom procesa selidbe. Mi omogućavamo našim klijentima mnoge fleksibilne opcije selidbe i skladištenja da bi direktno zadovoljili te potrebe. Ne postoji potreba za skladištenjem koju našim klijentima ne možemo da priuštimo tokom njihove selidbe.

Kratkoročno ili Dugoročno Skladištenje – Selidba sa Alliedom

Usluga skladištenja u tranzitu je dostupna za vaše stvari do 90 dana. Nakon 90 dana, roba se prebacuje u stalno skladište. Skladištenje je dobra opcija ako još uvek niste u mogućnosti da se uselite u novi dom iz bilo kakvog razloga. Međutim, postoje i mnogi drugi razlozi zašto bi skladištenje moglo da vam zatreba tokom selidbe.

Možda vam zatreba privremeno skladištenje za nedavno kupljeni nameštaj koji želite da sačuvate u magacinu dok čekate da se uselite u vaš novi dom. Možda se trudite da dobijete bolju cenu na tržištu za svoju kuću, a uklanjanje nekih stvari i njihovo odlaganje u sklidište je najbolji način da to postignete. Možda se selite iz poveće kuće na malu farmu na selu, i sav vaš postojeći nameštaj neće moći da se uklopi. Imamo skladište i za tu namenu.

Ne postoji selidbena potreba ili potreba za skladištenjem koju ne možemo da zadovoljimo. Iz bilo kog razloga, koliko god predmeta želite da uskladištite i koliko god dugo vam je potrebno da predmeti budu u skladištu, Allied može da smesti vašu ličnu imovinu. Naše opcije skladištenja u tranzitu i dugoročnog skladištenja omogućavaju vam da, ako ne možete ili ne želite da preselite svoje stvari odjednom, one ostaju kod nas sve dok niste spremni da ih preuzmete.

Objekti za Skladištenje Moraju Biti Bezbedni

U Alliedu shvatamo u kojoj meri je značajna vaša imovina. Mi nudimo samo najbezbednije, najsigurnije objekte za skladištenje stvari u kojima će vaša imovina biti smeštena. Naši specijalni sanduci osiguravaju da se vaša lična imovina ne ošteti dok stoji u skladištu. Naši objekti imaju alarmni sistem i zaštitu 24 časa. Nema potrebe za brigom kada Allied čuva vaše stvari.

Uz Našu Uslugu Skladištenja, Selidba je Lakša

Vaši zahtevi prilikom selidbe i skladištenja su u potpunosti zbrinuti kada se selite sa Alliedom. Ne samo da su naša skladišta odgovarajuća i bezbedna već su i naše cene pristupačne. Tako da, bilo da imate potrebu da stavite u skladište nekoliko stvari privremeno ili puno stvari tokom dužeg perioda, možete to uraditi ekonomično i bez brige. Naše usluge selidbe i skladištenja su osmišljene tako da posebno udovolje vama, našem cenjenom klijentu.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Stigli su tačno na vreme, što mi je jako bitno. Stvari su upakovane na način na koji i treba da budu. Sve preporuke.

Read more testimonials By Milica K of Novi Beograd, RS