Call 0118481155 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Šest Saveta Za Jeftino Pakovanje

Šest Saveta Za Jeftino Pakovanje

Selidba u novu kuću ili stan je veoma uzbudljiva ali u isto vreme može biti i veoma skupa mogućnost. Uostalom, verovatno ćete morati kupiti boju, nove prozore, posaditi novo cveće, kupiti nove peškire ili zavese, a možda kupiti i nov nameštaj da bi novi prostor učinili svojim. Srećom, kada dođe do nabavljanja materijala za selidbu – možete uštedeti značajnu sumu novca ako znate gde da tražite, sa kim da pričate i koga da pitate.

Ako uskoro planirate da se selite, probajte neke od ovih saveta – uštedite tamo gde možete.

  • Ne kupujte kutije. Pitajte u obližnjim prodavcima da vam daju neke svoje kutije u kojima dobijaju namirnice. Ili uzmite sa posla kutije u kojima dobijate paper za štampanje.
  • Razmislite o svojim stvarima. Bacanje nepotrebnih stvari je uvek dobro, ali to nije ono što vam ovdje savetujemo. Razmislite o upotrebi svojih stvari za pakovanje. Peškiri, posteljina, ćebad mogu biti dobar materijal ili amortizer.
  • Upotrebljavajte što mane trake. Osim ako zaista ne morate, kutije nemojte ni da lepite odozgo. Stavite garderobu odozgo i ostavite ih otvorene.
  • Iskoristite novine ili magazine. Umesto da kupujete papir za pakovanje, upotrebite stare novine ili magazine. Budite oprezni da ne ostanu tragovi boje na stvarima.
  • Pitajte prijatelje za pomoć ili transport. Ukoliko vaši prijatelji imaju kombi, pitajte ih da vam prevezu stvari ili pomognu pri utovaru.
  • Pakovanje upotrebom ćebadi. Probajte da nabavite transportnu ćebad, jeftinije je i možete ih koristiti više puta.

Ako se selite u okviru države i morate da angažujete selidbenu kompaniju, učinite sebi uslugu i raspitajte se na više strana.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Pažnja i ažurnost koja je posvećena našim potrebama je neverovatna. Pozvali smo ih u jutro i već u toku dana predstavnik kompanije je bio kod nas!

Pročitajte još izjava od Robert S iz Cambridge, MA