Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
 • DD slash MM slash YYYY

Selidba sa Kućnim Ljubimcima

Selidba sa Kućnim Ljubimcima

Selidba sa kućnim ljubimcima je osetljivo pitanje kada se selite. Pošto selidba može nepotrebno da traumira vaše kućne ljubimce, važno je da pokušate da umanjite nivo stresa koliko god je moguće. Takođe, želite da održite zdravlje i zadovoljstvo svojih kućnih ljubimaca. Uz nekoliko sugestija, selidba sa kućnim ljubimcima može biti pozitivno iskustvo i za vas i za njih.

Postoji nekoliko stvari koje treba da se završe pre nego što počnete da se selite sa kućnim ljubimcima. Treba proveriti njihovo zdravlje i preduzeti određene mere predostrožnosti. Prateći uputstva Allied za selidbu sa kućnim ljubimcima, vaši kućnji ljubimci mogu da uživaju u bezbednoj i zdravoj selidbi. Evo nekoliko stvari koje možete uraditi da umanjite stres selidbe sa porodičnim kućnim ljubimcima u vaš novi dom:

Saveti za Selidbu sa Kućnim Ljubimcima: Put Automobilom

 • Pre odlaska, zakažite pregled kod veterinara da biste proverili zdravlje vašeg kućnog ljubimca, napravite kopije evidencije o vakcinaciji i zdravstvenog kartona (ako je potrebno), obnovite identifikacinu oglicu i razmotrite upotrebu sredstva za smirenje ili druge mere predostrožnosti.
 • Ako putujete u vaš novi dom automobilom, potrudite se da naviknete kućnog ljubimca na putovanje automobilom tako što ćete ga voditi u kratke vožnje po komšiluku.
 • Nemojte hraniti vašeg kućnog ljubimca sedam sati pre puta. Spremite pakovanje sveže, hladne vode, i pravite česte pauze za šetnju.
 • Ako se zaustavljate da prenoćite u hotelu, proverite da li hotel dozvoljava kućne ljubimce.
 • Nikada ne ostavljajte kućnog ljubimca samog u automobilu.
 • Ptice i mali kućni ljubimci kao što su hrčci mogu da putuju u svojim kavezima, pod uslovom da kavez može da se postavi na stabilno mesto sa dobrom ventilacijom, ali bez promaje (pokrivanje kaveza dok je automobil u pokretu često umiruje životinju).

Saveti za Selidbu sa Kućnim Ljubimcima: Put Avionom

Ako putujete sa kućnim ljubimcima avionom, blagovremeno kontaktirajte avio kompaniju kako biste proverili propise i usluge:

 • Razmotrite direktan let radi smanjenja vremena tokom kojeg će vaš kućni ljubimac biti zatvoren. Izaberite prenosivi transporter za avion dovoljno veliki da vaš kućni ljubimac može da ustane i pomalo se kreće.
 • Dozvolite da se vaš kućni ljubimac navikne na transporter pre puta.
 • Ne zaboravite da obeležite transporter natipisom “Živa Životinja”, imenom vašeg kućnog ljubimca, vašom novom adresom i brojem telefona, i bilo kakvim posebnim instrukcijama.
 • Nakon ukrcavanja na vaš let, pitajte stjuardesu da potvrdi da je vaš kućni ljubimac takođe ukrcan.
 • Selidba sa kućnim ljubimcima ne mora da bude stresno iskustvo. Uz savete Allied za selidbu sa kućnim ljubimcima, vi i vaš kućni ljubimac možete uživati u selidbi bez stresa. Bezbednost i zdravlje vašeg kućnog ljubimca je najvažnije tokom selidbe. Iz tog razloga, kada se selite sa kućnim ljubimcima, budite sigurni da ova dva prioriteta budu prvi i najvažniji.

Resursi za Selidbu sa Kućnim Ljubimcima

Sledeći linkovi nisu odobreni od strane kompanije Allied Pickfords niti su povezani sa kompanijom Allied Pickfords.

The Independent Pet and Animal Transportation Assoc. Intl., Inc.
www.ipata.com

Pet Hotel and Travel
www.pet-hotel-and-travel.com

Pet Community
www.petswelcome.com

Pet Care
www.healthypet.com

 

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Pažnja i ažurnost koja je posvećena našim potrebama je neverovatna. Pozvali smo ih u jutro i već u toku dana predstavnik kompanije je bio kod nas!

Read more testimonials By Robert S of Cambridge, MA