Call 0118481155 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Parobrod Allied

Ahoj, pomorska neznalice! Ribarski brod Allied je sa desnog boka broda. Ova uzbudljiva lađa će pružiti sate zabave komšiluku punom moreplovaca. Nakon što ste spojili kartonske kutije, spremni ste da ofarbate parobrod ALLIED. Ne zaboravite da ukrasite vaš parobrod zastavom, kanapom i sidrom da vaš brod ne bi otplovio.

Prijatna vam plovidba, drugari, želimo vam dobar ulov!

 

Uputstvo

Korak 1: Koristite kartonsku kutiju srednje veličine za kabinu. Odsecite zakrilca kutije kako je označeno, a potom isecite prednji otvor kabine, dva okrugla prozora i ulaz sa zadnje strane. Korak 2: Za sam brod, koristite kartonsku kutiju za garderobu. Isecite kao što je označeno, pet centimetara od ivice.
Korak 3: Pramac se pravi od gornjeg dela kartonske kutije za garderobu. Isecite i spojite kao što je označeno. Otvorite, presavijte i zalepite trakom. Korak 4: Spojite kartonske kutije lepljivom trakom, i farbajte! Savet: Najbolje je da kabinu sa čamcem iznutra spojite lepljivom trakom. Na zadnjem delu čamca možete spojiti dodatni komad kartona, za krmu.
WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Pažnja i ažurnost koja je posvećena našim potrebama je neverovatna. Pozvali smo ih u jutro i već u toku dana predstavnik kompanije je bio kod nas!

Pročitajte još izjava od Robert S iz Cambridge, MA