Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Selidba Sa Decom: Ludorije Sa Kutijama

Draga Deco i Roditelji:

Deca, isto kao i roditelji, treba da imaju korist od preseljenja u novi kraj. Novi prijatelji i novo okruženje će proširiti vaše iskustvo, dok će nove škole i nastavnici obezbediti sveže mogućnosti i izazove.

Kompanija Allied Pickfords je pripremila internet stranicu LUDORIJE SA KARTONSKIM KUTIJAMA posebno za decu koja se sele u novi dom. LUDORIJE SA KARTONSKIM KUTIJAMA raspaljuju najluđu maštu otkrivajući vam šta može da se napravi od praznih kartonskih kutija Allied. Bilo da je to stari ribarski čamac za morsku plovibu u vašem dvorištu, ili uzbudljiva klupska kućica za vaš novi dom, pravljenje i uživanje u LUDORIJAMA SA KARTONSKIM KUTIJAMA je zagarantovana zabava.

Upoznavanje dece u vašem novom kraju je lakše u Zapadnjačkom Zatvoru ili u Allied Ekspresnom Vozu. U nastavku, ove ideje sa kartonskim kutijama su za vas opisane u slikama.

Ovaj odeljak našeg internet sajta pokazuje osam različitih LUDORIJA SA KARTONSKIM KUTIJAMA. Kako počnete da sprovodite vaše omiljene ideje u delo, pustite da mašta radi za vas. Možemo da se opkladimo da ćete smisliti i mnoge druge zabavne igre od vaših praznih kartonskih kutija.

Iskreno,

Vaši Prijatelji iz Allied Pickfords

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Momci su bili odlični i veoma pažljivi prema našim stvarima. Vođa tima je predusretljiv i uslužan. Kada se budemo ponovo selili znamo koga ćemo zvati!

Read more testimonials By Jovana P of Beograd