Šest Saveta za Ekonomično Pakovanje

Selidba u novi dom je uzbudljiv događaj, ali istovremeno može biti i finansijski izazovna. Uz sve troškove koji se mogu pojaviti poput novih prozora, uređenja bašte ili nabavke dodatnog nameštaja, selidba može postati skupa. Srećom, postoji način da uštedite novac prilikom nabavke materijala za pakovanje, samo trebate znati gde da tražite i koga da pitate.

Ako se uskoro selite, razmotrite neke od ovih saveta kako biste uštedeli novac:

  • Ne kupujte kutije – Pitajte u lokalnim prodavnicama da li imaju viška kutija iz isporuka ili koristite kutije koje dobijate na poslu.
  • Razmislite o recikliranju – Upotrebite svoje stvari za pakovanje, poput peškira ili posteljine, kako biste zaštitili lomljive predmete.
  • Štedite traku – Koristite što manje selotejpa na kutijama i ostavite ih otvorene ako je moguće.
  • Iskoristite stare novine ili magazine umesto papira za pakovanje, ali budite oprezni da ne ostanu tragovi mastila na vašim stvarima.
  • Potražite pomoć prijatelja – Ako imate prijatelje sa kombijem, zamolite ih da vam pomognu pri selidbi ili prevozu stvari.
  • Koristite transportnu ćebad umesto specijalizovanih materijala za pakovanje, što je jeftinija opcija.

Ako se selite unutar zemlje i planirate da angažujete profesionalnu kompaniju za selidbe, preporučujemo vam da istražite različite opcije kako biste našli najbolji mogući izbor.

TRAŽITE BESPLATNU PONUDU ODMAH!

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Ili pozovite kako biste dobili besplatnu ponudu!