Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Materijali za Selidbu: Specijalno Pakovanje

Specijalno pakovanje je neophodno za većinu selidbi. Mi u Alliedu razumemo da pakovanje nije prosto ubacivanje stvari u veliku kutiju za selidbu i nada da će sve proći kako treba. Pažljivo i sigurno pakovanje vaše imovine u odgovarajuće kartonske kutije je imperativ za krajnji uspeh vaše selidbe. Najzad, vaše stvari su vam važne i trebalo bi ih upakovati na način koji im najviše odgovara i koji im pruža najbolju zaštitu od oštećenja tokom transporta. Specijalno pakovanje može pružiti dodatnu zaštitu neophodnu za transport nekih vaših predmeta.

Materijali za Selidbu Vaših Posebnih Stvari

Allied ima odgovarajuće materijale za selidbu za potrebe svakog posebnog pakovanja. Od kartonskih kutija za posuđe do kutija za garderobu, naši materijali za specijalno pakovanje mogu na efikasan način upakovati vaše stvari za koje je potrebna dodatna pažnja. Bilo da transportujete veliki orman pun skupocenih odela ili teško, lomljivo ogledalo, naši materijali za specijalno pakovanje će biti od koristi.

Vrste Materijala za Specijalno Pakovanje

Imamo razne vrste materijala za specijalno pakovanje. Najpre, nudimo kartonske kutije za garderobu koje predmetima na vešalici omogućavaju transport bez gužvanja. Bilo da je u pitanju odeća, zavese, posteljina ili nešto drugo, naše specijalno dizajnirane kutije za garderobu imaju posebnu metalnu šipku koja obezbeđuje da vaši viseći predmeti ostanu da vise i tokom transporta.

Naše kartonske kutije za ogledala su dugačke i tanke i dolaze u više veličina za sve vaše potrebe pakovanja. Ove kartonske kutije za specijalno pakovanje su idealne za staklene gornje površine stolova, ogledala, uramljene slike i još toga. Pošto su ovi predmeti lomljivi i neuobičajene veličine, specijalno pakovanje koje im je neophodno se može obezbediti našim kartonskim kutijama za ogledala. Kartonske kutije za ogledala obezbeđuju ovim lomljivim predmetima dodatnu sigurnost, potrebnu kada umotavanje u streč i vazdušnu foliju nije dovoljno.

Razumemo koliko teško može biti da se upakuje kuhinja ili spavaća soba. Sa svim staklom, porcelanom i ostalim lomljivim materijalima, može biti teško sigurno upakovati sve ove predmete u veliku kutiju za selidbu. Naša kartonska kutija za posuđe je dizajnirana u skladu sa ovim posebnim zahtevima i raspolaže debelim i izdržljivim unutrašnjim pregradama. Ove pregrade razdvajaju vaše posuđe, staklene i kristalne predmete, porcelan i ostalo, sprečavajući naprsnuća i lomove u međusobnom kontaktu.

Naše kartonske kutije za dušeke su materijal za specijalno pakovanje koji će vam trebati za vaš dušek i osnovu dušeka. Ove velike kartonske kutije pružaju vašem dušeku i osnovi dušeka superiornu zaštitu od prljanja i oštećenja tokom selidbe. Da biste efikasno zapakovali ove predmete, za svaki dušek i osnovu dušeka će vam trebati po jedna kartonska kutija za dušek.

Allied: Vaš Izvor Materijala za Specijalno Pakovanje

Šta god vašem specijalnom pakovanju zatreba, kompanija Allied za vas ima materijale za selidbu. Ne morate da brinete oko transporta vaših stvari kojima je neophodno specijalno pakovanje. Umesto toga, naši materijali za specijalno pakovanje će učiniti transport vaše imovine sigurnim i bezbednim. Allied se već 75 godina bavi poslom selidbi. Mi razumemo potrebe pakovanja i selidbe – posebno kada je u pitanju specijalno pakovanje.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Momci su bili odlični i veoma pažljivi prema našim stvarima. Vođa tima je predusretljiv i uslužan. Kada se budemo ponovo selili znamo koga ćemo zvati!

Read more testimonials By Jovana P of Beograd