Kutije za Selidbu

Kutije za selidbu su ključna komponenta vaše selidbe. Siguran i bezbedan transport vaše imovine u velikoj meri zavisi od izbora kutija za pakovanje. Pogrešno izabrane kutije za pakovanje mogu biti nestabilne ili mogu pomoći u stvaranju oštećenja tokom transporta. Pružajući sve tipove kutija koji mogu da vam zatrebaju u toku selidbe, Allied eliminiše ovaj problem.

Izaberite Prave Materijale za Selidbu

Bez obzira šta selite ili koliko daleko idete, Allied raspolaže kutijama za selidbu koje odgovaraju vašim potrebama. Kao što možete videti niže dole, naše kutije za selidbu dolaze u raznim čvrstoćama i veličinama da bi obezbedile bezbednu i efikasnu selidbu. Naše kutije za pakovanje su za različite namene, pa bez obzira koji deo kuće pakujete, vaša imovina će biti upakovana na odgovarajući način.

Ako ne razumete koje kutije su vam potrebne, ne brinite. Naš spisak kartonskih kutija i njihovih namena u nastavku će vam pomoći da odredite koje kutije vam trebaju, a koje vam nisu neophodne. Pored ovog spiska, vaš tim Allied je uvek tu da vam pomogne oko procesa selidbe, čak i u izboru kartonskih kutija. Naš lokalni agent će preporučiti odgovarajuće kutije za selidbu prema vašim potrebama.

Materijali Za Selidbu za Sve Vaše Potrebe

Raspolažemo sa tri standardne veličine kutija za selidbu posebno dizajniranih za određene predmete.

  • Naše kutije za knjige su male i čvrste; ove kutije su odlične za knjige, papir ili druge teške predmete.
  • Sledeća veličina po redu, kutije za odeću, predstavlja kutije srednje veličine za efikasno pakovanje predmeta prosečne veličine i težine, kao što su igračke.
  • Naše kutije za platnene materijale su najbolje za lakše, veće predmete kao što su peškiri, jorgani, platneni materijali i igračke.

Ogledala, Dušeci? Mi Imamo Materijale za Pakovanje

Pored standardnih kutija za selidbu, nudimo i specijalne kartonske kutije namenjene za pakovanje predmeta neobičnih dimenzija ili velikih, lomljivih predmeta. Naše kartonske kutije za ogledala su idealne za velika, ravna ogledala ili druge predmete slične veličine kao što su slike, staklene gornje površine stolova, itd. Naše kartonske kutije za dušeke mogu zasebno spakovati vaš dušek i osnovu dušeka i dostupne su u veličinama za dečiji krevetac, krevet za jednu osobu, dupli i bračni krevet. Naše kartonske kutije za garderobu imaju poprečnu metalnu šipku pri vrhu na koju možete okačiti svoju odeću, zavese, i platnene materijale. Ove kutije nisu dovoljno čvrste da nose bilo kakav teret na dnu, pa odeću obavezno okačite.

Materijali za Selidbu Lomljivih Predmeta

Naše kartonske kutije za posudje su dizajnirane za bezbedan transport vašeg posuđa, porcelana i drugih lomljivih predmeta. Ove kartonske kutije su opremljene pregradama koje razdvajaju lomljive predmete, sprečavajući ih da se polome u međusobnom kontaktu. Ove kartonske kutije takođe mogu da se koriste za transport kristalnih i staklenih čaša, i bilo kojih drugih predmeta za čiju bezbednost u transportu ste zabrinuti.

Allied Pickfords Ima Materijale za Pakovanje Koji su Vam Potrebni

Naš izbor kutija za selidbe vam je na raspolaganju da odgovori svim potrebama vašeg pakovanja. Mi obezbeđujemo širok opseg veličina i vrsta kutija za selidbu za pakovanje vašeg čitavog doma na odgovarajući način. Naše čvrste kutije za selidbu su dostupne po pristupačnim cenama za naše cenjene klijente, zbog čega niste primorani da žrtvujete kvalitet zbog cene. Naš spisak kutija za selidbu u nastavku će vam pomoći da utvrdite koje kartonske kutije su vam potrebne.

Želite li da vidite sve ostale tipove kutija i materijala za selidbu u ponudi? Kliknite ovde

 

TRAŽITE BESPLATNU PONUDU ODMAH!

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Ili pozovite kako biste dobili besplatnu ponudu!