Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Kontrolna Lista za Selidbu

Kontrolna Lista za Selidbu

Pravljenje kontrolne liste za vašu predstojeću selidbu je jedan od najlakših načina da se organizujete. Postoji mnogo stvari koje treba uzeti u obzir kada se pripremate za selidbu, i usredsredjivanje ovih misli na kontrolnu listu će obezbediti da se ništa ne zaboravi. Mi u kompaniji Allied smo se već postarali za to umesto vas, napravivši kontrolne liste za svaki aspekt vaše selidbe.

Kontrolna Lista Allied za Raspored Selidbe

Najpre, pogledajte našu kontrolnu listu za selidbe koja vam pruža vremenski raspored aktivnosti. Ova struktuirana kontrolna lista za selidbu ukazuje na aktivnosti koje je neophodno obaviti, i daje vam dovoljno vremena da izvršite pripreme za selidbu. Ova kontrolna lista počinje 8 nedelja pre dana selidbe, i daje vam dvomesečni raspored za planiranje vaše selidbe.

Kontrolna Lista za Dan Selidbe

Naša sledeća kontrolna lista pruža pregled aktivnosti koje je neophodno obaviti na dan selidbe. Ova lista za selidbu obuhvata zadatke kao što je obeležavanje transportnih kutija za potrebe utovara, raščišćavanje hodnika i prikupljanje papirologije. Ovi zadaci ne izgledaju značajno na dan selidbe, i gužva i žurba lako mogu učiniti da ih zanemarite. Držeći se kontrolne liste za selidbu na dan selidbe obezbedićete da sve prođe glatko koliko je moguće.

Obratite Pažnju na Kontrolnu Listu za Selidbu

Napravili smo naše kontrolne liste za selidbu da bismo vas bolje prepremili u nedeljama koje prethode vašoj selidbi i za dan same selidbe. Mi u Allied, želimo da vaša selidba prođe glatko koliko je moguće. Oslanjanjem na kontrolnu listu za selidbu, bićete sigurni da niste zaboravili ni jedan važan detalj vaše predstojeće selidbe. Niko nije bolje opremljen od Allied da vam asistira oko predstojeće selidbe. Počnite da štiklirate zadatke na našoj kontrolnoj listi za selidbu, i organizujte se već danas.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Momci su bili odlični i veoma pažljivi prema našim stvarima. Vođa tima je predusretljiv i uslužan. Kada se budemo ponovo selili znamo koga ćemo zvati!

Read more testimonials By Jovana P of Beograd