Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

The World’s Leading Moving Company
Over 100,000 Happy Customers Every Year

Selidbeni Resursi

U kompaniji Allied, nasa je duznost da vam obezbedimo sirok opseg selidbenih resursa za razlicite faze vase selidbe. Nudimo obrazovanje o selidbama da bismo vas dobro informisali o procesu selidbe i svemu sto prati taj proces. Ponosimo se zadovoljstvom svojih klijenata, a pruzanje mnostva selidbenih resursa i obrazovanja o selidbama je deo napora da ucinimo svoje klijente srecnim

Iskoristite Nase Selidbene Resurse

Allied selidbeni resursi su vam dostupni u bilo kom trenutku vase selidbe. Bilo da se pripremate za pakovanje ili se odlucujete za pozajmicu, nasi selidbeni resursi su vam na raspolaganju. Pružamo vam najbolju obuku za selidbu tako da ste potpuno opremljeni znanjem i alatima za vasu selidbu.

Primeri Selidbenih Resursa Kompanije Allied

Raspolazemo razlicitim spektrima selidbenih resursa za nase cenjene klijente. Od video tutorijala do kalkulatora, imamo alate kojima vam obezbedjujemo potrebno obrazovanje o selidbama. Nasi filmovi o selidbama vas mogu provesti kroz neke korisne informacije i voditi vas kroz sam proces selidbe – od pripreme do istovara. Ovi filmovi vam pruzaju vizuelni prikaz onoga sto treba očekivati u toku selidbe. Allied vam pruza informacije o zajednici u vasem novom okruzenju. Pretrazivanje mozete vrsiti po zemlji i postanskom broju, i bice vam date informacije o toj oblasti, kao sto su informacije o skolskim ustanovama. Ovaj alat je odlican ako pre dolaska na novu lokaciju zelite da istrazite tu oblast. Informisanje o novom okruženju je jedan od najboljih nacina da se vi i vasa porodica pripremite za selidbu. Kao deo naših selidbenih resursa, nasim klijentima takodje pruzamo selidbenu terminologiju i kalkulator troskova. Kao i u delu obuke o selidbama i ovde mozete pronaci informacije o Vasim Pravima i Odgovornostima. Imamo veliki izvor informacija za predstojece selidbe nasih klijenata. Koristite naše selidbene resurse da biste obezbedili sebi sveobuhvatno obrazovanje o selidbama od stucnjaka iz Allieda.

Kontrolna Lista za Selidbu
Besplatan Vodič za Selidbe
Vodic za pakovanje
Selidba sa Decom
Materijali za Selidbu
Saveti Kod Selidbi
Saveti za Garažnu Rasprodaju
Selidbena Terminologija
Često Postavljana Pitanja

TRAŽITE BESPLATNU PONUDU ODMAH!

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Ili pozovite kako biste dobili besplatnu ponudu!