Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Osiguranje Tokom Selidbe

Osiguranje Tokom Selidbe

Kada izaberete Allied za vaše preseljenje, možete biti sigurni da vaše stvari imaju najbolju selidbenu zaštitu od svih koje su dostupne. Naše iskustvo, obuka i strogi standardi su doprineli da najviše porodica ima poverenja u nas i naše selidbene usluge nego u bilo koje druge kompanije u svetu. Naši obuceni pakeri, specijalne tehnike pakovanja i kamioni opremljeni za selidbe su osmišljeni kako bi pružili sigurnu selidbu, tako da možete da se usredsredite na druga pitanja sa kojima se susrećete tokom ove često uznemiravajuće životne promene.

Povremeno, bez obzira koliko se mi trudili, može da se desi da se artikal ošteti. Baš iz tih razloga Allied nudi Ekstra Pažljivu Zaštitu (EPZ). EPZ je nivo procene vrednosti pokrića predmeta iz vašeg domaćinstva u iznosu koji ste vi odredili što omogućava Allied da namiri vaš odštetni zahtev i brzo reši situaciju, nastojeći da ostanete zadovoljni našim selidbenim uslugama tokom vašeg preseljenja.

Ekstra Pažljiva Zaštita – Optimalno Pokriće Domaćinstva Tokom Selidbe

Allied vam nudi potpuno mirnu savest sa EPZ, najsveobuhvatnijim planom zaštite u ovoj delatnosti. EPZ pokriva trošak popravke ili zamene, šta god odaberete, svakog artikla iz domaćinstva koji je propisno dokumentovan kao izgubljen, oštećen ili uništen.

Ekstra Pažnja za Vaše Dragocenosti

Ako imate predmete velike vrednosti (koji su definisani kao predmeti koji se vrednuju od 100 dolara po funti ili više), molimo da nas obavestite i mi vam možemo pomoći da sastavite Inventar stvari velike vrednosti. Morate da podnesete Inventar stvari velike vrednosti vašem Ličnom konsultantu za selidbu pre pakovanja predmeta iz vašeg domaćinstva kako bi bili sigurni u to da vaša isporuka ima odgovarajući nivo pokrivenosti EPZ.

Radi Se o Vašoj Selidbi: Odaberite Pravo Pokriće

Vaš konsultant za selidbu će vam pružiti informacije o Allied EPZ i vaše opcije koje se odbijaju kao i poređenje troškova i različite metode koje su korišćene pri određivanju nivoa pokrivenosti.

 I Dalje Niste Sigurni Šta je Dobro za Vas?

Jednostavno pitajte vašeg Ličnog konsultanta za selidbu. On ili ona će raditi sa vama na tome kako bismo razumeli vaše potrebe pokrića tokom selidbe, odredili ukupnu vrednost vašeg domaćinstva i odgovorili na druga pitanja koja možete imati. Bitna stvar je u tome da želimo da budete zadovoljni kada budemo odvozili prazne kamione.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Stigli su tačno na vreme, što mi je jako bitno. Stvari su upakovane na način na koji i treba da budu. Sve preporuke.

Read more testimonials By Milica K of Novi Beograd, RS