Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Allied Pickfords Prednosti U Selidbama Domaćinstava

Allied Pickfords Prednosti U Selidbama Domaćinstava

Osnovna prednost u izboru kompanije Allied za selidbu vašeg domaćinstva lezi u okviru naših mnogobrojnih usluga, odličnog korisničkog servisa i uvažavanju klijenata, u nasim visoko kvalitenim selidbama i izboru pokrića. To je upravo taj dugački spisak usluga koje nudimo našim klijentima, koji čini Allied neuporedivim u izboru za selidbu domaćinstva.

Izborom Allieda napravili ste pravi potez. Nama je drago da možemo da vam pružimo koju god informaciju i uputstva dok vi razmatrate vaše opcije selidbenih usluga, zato što znamo koliko je važan premeštaj domaćinstva u životu jedne porodice. Kako bismo vam pomogli da bolje razumete šta Allied Pickfords ima u ponudi od usluga selidbe domaćinstva, sastavili smo ono što mi nazivamo Allied Prednostima: jedinstvenu mešavinu inovativnih ideja koje se tiču kvaliteta, usluge i opcija zaštite.

Sa Nasim Uslugama, Selidba je Bez Stresa

Allied prednosti vam obezbedjuju najbolje selidbene usluge po ekonomičnim cenama. Usluge su napravljene na taj način kako bi se prilagodile vašim potrebama a u isto vreme ostaju u okviru vašeg budžeta. Neke od naših selidbenih usluga obuhvataju:

  • Kompletna usluga pakovanja, pakovanje lomljivih predmeta i “Uradi-sam” pakovanje.
  • Pakovanje u sanduke – za vaše skupocene predmete kao što su antikviteti, umetnička dela, itd.
  • Skladištenje u tranzitu i opcije trajnog skladištenja.
  • Utovar, prevoz i istovar vaših predmeta lične imovine.
  • Isporuka automobila.
  • Raspakivanje i odnošenje upotrebljenog materijala od selidbe.
  • Sastavljanje/rastavljanje.
  • Priključivanje/isključivanje kučnih aparata, montiranje/demontiranje hidromasažnih kada, bazena, itd.
  • Usluge kratke frekventne linije između dva odredišta (Usluge prevoza na relacijama od/do vašeg doma) za teške kućne prilaze.

Za svoje preseljenje možete izabrati bilo koju ili sve naše usluge u okviru selidbi domaćinstava. Prednosti Allied vam obezbeđuju da imate kontrolu nad vašom selidbom i troskovima uzimajući u obzir samo usluge koje najbolje pristaju vašim potrebama. Sa našim uslugama vaše preseljenje može proteći bez brige i stresa.

Usluge Selidbi Domaćinstava i Izuzetan Korisnički Servis

Selidbe domaćinstava samo su deo Allied Prednosti. Pružanje usluga korisničkog servisa je još jedan od naših glavnih ciljeva. Naši obučeni profesionalci su regrutovani za vaše selidbene potrebe, pružajući vam pomoć u svakom aspektu vaše selidbe. Od samog planiranja pre selidbe sa vašim ličnim konsultantom za selidbe, do prevoza vaših predmeta koji obavljaju naši kvalifikovani vozači, saradjivaćete uzajamno sa Allied stručnjacima tokom vaše selidbe.

Najbolja Zaštita i Usluge – Prednosti Allied

Pored naših usluga, mi nudimo i razne opcije zaštite vaših predmeta lične imovine tokom selidbe. Mi se brinemo za vaše stvari u meri kojoj i vi to radite. I to je razlog zašto ste odabrali baš nas kao svoju špeditersku kompaniju, koja nastoji da vaše stvari budu zaštićene i obezbeđene. Iako se svim silama trudimo da to sprečimo, nekad može da se dogodi da predmet bude oštećen ili izgubljen. Zato vam nudimo sveobuhvatnu vrednosnu zaštitu koja će pokriti svako oštećenje ili gubitak koji se desi tokom prevoza. Isto tako nudimo osnovnu obaveznu zaštitu bez dodatnog naplaćivnja našim klijentima. Bez obzira na sve, kada se selite sa Allied, vi ste zaštićeni.

Usluge Selidbi Domaćinstava Podržane Prednostima Allied

Jasno nam je koliko je selidba domaćinstva značajna vašoj porodici. To je razlog zašto smo tu da vam pružimo potrebno znanje i razumevanje. Prednosti Allied su tako osmišljene kako bi vam ponudile najbolja rešenja za vaš doživljaj selidbe domaćinstva.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Momci su bili odlični i veoma pažljivi prema našim stvarima. Vođa tima je predusretljiv i uslužan. Kada se budemo ponovo selili znamo koga ćemo zvati!

Read more testimonials By Jovana P of Beograd