Lokalne Selidbe U Srbiji

Kao što su porodice različite, tako se i njihove potrebe u vezi selidbe razlikuju. U Allied-u, želimo da prilagodimo Allied Personalizovani Plan selidbe vašim jedinstvenim potrebama, vašem rasporedu i budžetu. Ponosimo se time što kao kompanija možemo da vam obezbedimo personalizovanu uslugu, što je osnova našeg personalizovanog plana selidbe.

Izaberite Allied 

Naše opcije pakovanja i dodatnih usluga za selidbu domaćinstava omogućavaju vam da sami odaberete šta i kako želite. Kao vaša kompanija za selidbe, ne dopuštamo nikakve kompromise.

Kao i vi, ni mi ne volimo iznenađenja. Sa prednostima Allied-a, ponuda koju vam je dao vaš lični konsultant za selidbe će biti sve što ćete videti na vašem računu kada se posao završi. Naša ponuda će se zasnivati na vašim potrebama i na materijalima potrebnim da ih ispunimo.

Opcije Pakovanja

Kompletna usluga pakovanja – Svi predmeti iz vašeg doma će biti pažljivo spakovani od strane naših profesionalaca koristeći najnovije metode pakovanja i materijale u ovoj industriji.

Pakovanje lomljivih predmeta – Odredite lomljive i vredne predmete kao što su posuđe, staklo, umetnička dela, delikatni komadi nameštaja, ogledala, itd. Naš tim će ih profesionalno i pažljivo zapakovati dok vi pakujete ostale stvari.

„Uradi sam“ pakovanje – Allied vam može obezbediti kutije i materijale za pakovanje (vidi bočni meni na ovoj strani) kako bi vaš proces pakovanja bio lak i jednostavan.

Osnovne Usluge Prilikom Selidbe

Utovar – Svaki zapakovan predmet je označen, popisan i utovaren po odgovarajućem redosledu. Sav tapacirani nameštaj je dodatno zaštićen streč folijom koja ga potpuno obavija, čuvajući ga od prljavštine i oštećenja.

Prevoz – Sva naša vozila su opremljena vazdušnim amortizerima kako bi se osiguralo da vaša pošiljka putuje na najsigurniji mogući način. Sve kamione voze iskusni profesionalci obučeni u ovoj oblasti.

Istovar – Prilikom istovara, svaki predmet se ponovo popisuje. Nameštaj, kutije i ostali predmeti se smeštaju u odgovarajuće prostorije po vašem zahtevu. Montaža kreveta, polica za knjige i drugog nameštaja je dostupna na zahtev. Osim toga, koristimo različite vrste podnih zaštitnika kako bismo sačuvali vaš novi dom od mrlja i oštećenja na podovima.

Dodatne Usluge

Raspakivanje – Kutije se otvaraju, njihov sadržaj vadi i pažljivo raspoređuje na ravnu površinu. Po potrebi, Allied može organizovati dalje razmeštanje. Uklanjanje kutija i materijala za pakovanje je uključeno u ovu uslugu.

Posebno pakovanje i zaštita – Za skupocene predmete poput umetničkih dela, elektronske opreme i kolekcionarskih artefakata, preporučuje se specijalno pakovanje u drvene sanduke radi dodatne zaštite. Ovo je posebno važno za lomljive predmete i one koji nisu standardnih dimenzija.

Transport vozila i čamaca – Prevoz većih predmeta poput automobila ili čamaca može biti deo naše usluge. Ovi predmeti će biti pažljivo zaštićeni i smešteni u kamion zajedno sa ostalim stvarima ili, ako je potrebno, u odvojeno vozilo.

Montaža/demontaža nameštaja – Naši timovi mogu pomoći u rastavljanju i ponovnom sastavljanju nameštaja, ljuljaški i drugih predmeta pre selidbe ili po dolasku u vaš novi dom.

Usluge treće strane – Na vaš zahtev, možemo organizovati usluge trećih strana poput priključivanja/isključivanja kućnih aparata, montiranja/demontiranja bazena ili hidromasažnih kada, kao i usluge čišćenja.

Poseban prevoz na relaciji od/do vašeg doma – Ako pristup vašem domu nije moguć zbog uskih ulica ili drugih prepreka, Allied će obezbediti manji kamion koji će preneti stvari između vašeg doma i glavnog kamiona ili između kamiona i vašeg novog doma.

Skladištenje – Skladištenje u tranzitu je dostupno za vaše stvari u periodu do 90 dana. Nakon 90 dana, roba se prevozi do stalnog skladišta. Skladištenje je dobro rešenje ako iz bilo kog razloga još uvek niste u mogućnosti da se preselite u vaš novi dom.

Selimo Porodice Širom Sveta

I druge usluge vezane za selidbu, koje ovde nisu navedene, mogu se dogovoriti. Samo je potrebno da to zatražite od vašeg ličnog koordinatora pre nego što se završi kompletna procena. Kada odaberete nas, možete biti sigurni da ste pronašli sve usluge koje vam mogu biti potrebne.

Allied pruža usluge u svim većim gradovima i mestima u Srbiji. Neki od većih mesta u kojima poslujemo su:

  • Beograd
  • Niš
  • Subotica
  • Novi Sad

TRAŽITE BESPLATNU PONUDU ODMAH!

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Ili pozovite kako biste dobili besplatnu ponudu!