Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Lokalne Selidbe U Srbiji

Lokalne Selidbe U Srbiji

Kao što su porodice različite, tako se i njihove potrebe u vezi selidbe razlikuju. U Alliedu, želimo da prilagodimo Allied Lični selidbeni plan vašim potrebama, vašem rasporedu i budžetu. Mi se ponosimo time što kao kompanija koja se bavi selidbama, možemo da vam pružimo personizovanu selidbu. Otuda i ime, Lični selidbeni plan.

Izaberite Allied Medju Drugim Kompanija Koje se Bave Selidbama

Naše opcije pakovanja i dodatnih usluga kod selidbe domaćinstava Vam omogućavaju da radite sta i koliko Vi želite. Kao vaša kompanija za selidbu domaćinstva, ne bismo ni dopustili nikako drugačije.

I mi, verovatno kao i vi, ne volimo iznenađenja. Sa Alliedovim Prednostima, ponuda koju vam je na početku vaše selidbe dao vaš Allied lični konsultant za selidbe je sve što ćete videti na vašoj fakturi kada posao bude završen. Nasa ponuda će se zasnivati na onome što ste nam rekli da vam je potrebno  i materijalima potrebnim da to i postignemo.

Opcije Pakovanja

Kompletna usluga pakovanja – Sve predmete iz vašeg doma će spakovati naši profesionalci koristeći najnovije metode pakovanja i materijale u ovoj delatnosti.

Pakovanje lomljivih predmeta – Odredite lomljive i skupocene predmete kao što su posuđe, stakleni predmeti, umetnička dela, delikatni komadi nameštaja, ogledala, itd. Mi ćemo ih profesionalno i pažljivo zapakovati, dok vi pakujete sve druge stvari.

„Uradi sam“ pakovanje – Allied može da vam obezbedi kutije i materijale za pakovanje (vidi bočni meni na ovoj strani) kako bi vaš posao bio lak i izvodljiv.

Osnovne Usluge Kod Selidbe Domaćinstva

Utovar – Svaki zapakovani predmet je obelezen, popisan i utovaren parvilnim redosledom. Pri tome, sav tapacirani nameštaj je zamotan Streč folijom, koja u potpunosti pokriva nameštaj, štiteći ga od prljavštine i oštećenja.

Prevoz – Sva nasa prevozna sredstva su opremljena vazdušnim amortizerima kako bi obezbedili da posiljka putuje na najbezbedniji mogući način. Sve kamione voze profesionalci koji su prosli obuku u ovoj delatnosti.

Istovar – Po dolasku, svi predmeti se popisuju dok se vrši istovar. Tokom istovara, nameštaj, kutije i drugi predmeti se smeštaju u sobe koje ste vi naznačili. Sklapanje kreveta, polica za knjige i drugog nameštaja je dostupno na zahtev. Osim toga, mi štitimo vaš novi dom koristeći nekoliko vrsta podnih prostirki kako bi sprečili mrlje i ogrebotine na tepihu i parketu.

Dodatne Selidbene Usluge

Raspakivanje – Kutije su otvorene i njihov sadržaj je izvađen i smešten na ravnu podlogu. Po želji i potrebi, Allied može da obezbedi i dalji razmeštaj. Uklanjanje kutija i materijala korišćenog za pakovanje je uključeno u ovu opcionu uslugu.

Pakovanje u sanduke – Skupoceni predmeti kao što su umetnička dela, elektronska oprema i kolekcionarski artikli zahtevaju dodatnu pažnju pri pakovanju. Razmotrite specijalno pakovanje u sanduke kako bi zaštitili lomljive i predmete koji nisu standardne veličine.

Kola/čamci – Prevoz većih artikala kao što su kola ili čamci mogu da se uključe u selidbene usluge. U zavisnosti od gabarita, ovi artikli će biti zaštićeni i smešteni u kamion sa vašim ostalim predmetima… ili u drugom vozilu ako je to potrebno.

Sastavljanje/Rastavljanje – Možemo pomoći u rastavljanju nameštaja, ljuljaški, itd,… pre vaše selidbe ili da ih ponovo sastavimo po dolasku u vaš novi dom.

Usluge treće strane – Po želji, usluge treće strane kao što su priključivanje/isključivanje kućnih aparata, montiranje/demontiranje bazena ili hidromasažnih kada, kao i usluge čišćenja, mogu da se organizuju na vaš zahtev.

Usluge prevoza na relacijama od/do vašeg doma – Ako je prilaz vašem domu otežan zbog uskog kolovoza ili nekog zakrčenja, Allied će obezbediti mali kamion koji će prevesti stvari iz vašeg starog doma do kamiona ili od kamiona do novog doma.

Skladištenje Skladištenje u tranzitu je dostupno za vaše stvari u periodu do 90 dana. Nakon 90 dana, roba se prevozi do stalnog skladišta. Skladištenje je dobro rešenje ako iz bilo kog razloga još uvek niste u mogućnosti da se preselite u vaš novi dom.

Allied Selidbena Kompanija  – Selimo Porodice Sirom Sveta

I druge usluge kod selidbe domaćinstava a koje ovde nisu pomenute mogu da se ugovore. Samo je potrebno da to zatražite od vašeg ličnog koordinatora pre nego što se zavrsi  kompletna procena. Kada nas odaberete kao vašu selidbenu kompaniju , možete biti sigurni da ste pronašli sve usluge koje vam mogu zatrebati.

Allied obezbeđuje usluge selidbi u svim vecim gradovima ili varošicama u Srbiji. Neka od vecih mesta u kojima poslujemo su:

  • Beograd
  • Niš
  • Subotica
  • Novi Sad
WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Pažnja i ažurnost koja je posvećena našim potrebama je neverovatna. Pozvali smo ih u jutro i već u toku dana predstavnik kompanije je bio kod nas!

Read more testimonials By Robert S of Cambridge, MA