Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Sprecavanje Nastanka Stete

Sprecavanje Nastanka Stete

U Alliedu nastojimo da sprecimo nastanak stete ili gubitak bilo kog vaseg predmeta licne imovine dokle god se taj predmet nalazi kod nas za vreme selidbe. Ipak i takve se situacije se desavaju. Uz pomoc nasih inovativnih metoda mozemo tacno da odredimo najcesce uzroke ostecenja i gubitka stvari, a potom da razvijemo resenja da se takve situacije ne bi ponavljale. Nasim klijentima pruzamo razlicite metode zastite njihovih predmeta licne imovine.

Zastita Koju Nudi Selidbena Kompanija

Mi preduzimamo krajnje mere predostroznosti kada je rec o rukovanju vasom posiljkom tokom selidbe. U svakom od aspekata selidbe, od pakovanja i utovarivanja do transportovanja i otpakivanja, uzimaju se u obzir zastita i bezbednost vasih stvari. Nasi vesti pakeri, visoko obuceni vozaci i kvalitetna oprema, svi zajedno i skladno rade kako bi sprecili bilo kakvu stetu ili gubitak vasih predmeta.

Kako bismo zastitili vasu imovinu, ukoliko se ostete vase stvari, tu su razlicite opcije procena pokrivenosti. Nudimo vam osnovnu stopu pokrivenosti koja se nece dodatno naplacivati. Ovo je minimum pokrivenosti, i zato preporucujemo opciju potpune procene pokrivenosti za vase stvari. Sa ovim poslednjim će vase stvari biti zamenjene ili popravljene u punom iznosu njihove vrednosti.

Proaktivni Napori Koje Selidbena Kompanija Preduzima

Uzimajuci zadovoljstvo klijenata kao najvisi prioritet, Allied preduzima proaktivne napore kako bi sprecio da do stete uopste i dodje. Allied je pionir u radu sa Strec folijom – cvrste plasticna folija koja stiti tapacirani i kozni namestaj od prljanja, cepanja i habanja. Njena efikasnost je prakticno odstranila najcesce podnosene reklamacije zabelezene u ovoj delatnosti. Strec folija i pokrivanje tepiha su standardne procedure za Allied pakere. Da bi pruzili zastitu od blata i prljavstine, Allied pakeri jednostavno postave preko tepiha zastitu sa lepjivom zadnjom stranom.

Svake godine, Allied pregleda ucestalost reklamacija za svaki artikal i na osnovu toga pronalazi najcesce krivce. Pazljivim proucavanjem osmisljavamo nove nacine da sprecimo njihov nastanak. Rezultati su dali vrhunska poboljsanja na polju zadovoljstva klijenata i imali su znacajan uticaj na smanjenje podnetih reklamacija.

U retkim slucajevima kada do stete ipak dođe, Allied pristupa procesu resavanja zahteva za odstetu/reklamacije na jednostavan način pomoću brze popune zahteva za odstetu/reklamacije.

Kompanija Koja Nudi Mogucnost Potpune Zastite

To je pravo lice Allieda. Kao deo standardnih selidbenih usluga upotrebljavamo strec folije za zastitu i pakovanje kako bismo zastitili vase stvari tokom selidbe. U slucaju ako ipak dodje do stete ili gubitka stvari, nase opcije pokrivenosti za osiguranje vam obezbedjuju odgovarajucu naknadu.

Osteceni Predmeti? Kako Podneti Zahtev za Odstetu Nakon Selidbe?

 

 

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Pažnja i ažurnost koja je posvećena našim potrebama je neverovatna. Pozvali smo ih u jutro i već u toku dana predstavnik kompanije je bio kod nas!

Read more testimonials By Robert S of Cambridge, MA