Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Profesionalne usluge

Profesionalne usluge

Nasi visoko obuceni, Allied profesionalci, su vise nego kvalifikovani za vasu korporativnu selidbu. Svaka osoba koju budete sreli u Alliedu, bice olicenje profesionalnosti i pruzice vam uslugu bez premca. Nase selidbene usluge su odobrene od strane nasih obucenih strucnjaka koji vam nude najbolje od najboljeg u smislu usluga i uvazavanja klijenata.

Za svaki aspekt vase korporativne selidbe, biće vam na raspolaganju interakcija iskusnog, ljubaznog i usluznog Allied osoblja. Dok se budete upoznavali sa nasim uslugama ili dok se vasa posiljka bude utovarivala ili dok se poslednje kutije budu otpakivale, vi cete samo odrzavati kontakt sa nasim Allied ekspertima. Od strucnjaka za prodaju do vozaca, Allied ima strucno osoblje da vas preseli gde god treba da budete.

Selidbena Kompanija sa Najboljim Vozacima

Kako bismo obezbedili konstantan vrhunski nivo kvaliteta usluge i zadovoljstvo nasih klijenata, Allied vozaci su u obavezi da pohadjaju predavanja gde se uce standardne procedure kroz simulaciju u ucionici i prakticnu obuku. Prilagodjeni nacin nastave obrazuje strucne vozace koristeci se najnovijim tehnikama u rukovanju namestajem i uslugama klijenata.

Ova predavanja su povecala bezbednosne performanse i smanjili reklamacije klijenata reflektujuci efikasnost Allieda.

Allied prati ucinak svojih radnika koji se bazira na zahtevnom iskustvu i Reviziji kvaliteta usluge (RKV), koja ocenjuje vozace, ekipe za utovar i dostavu, tehnicare za pakovanje, predstavnike prodaje, pa cak i koordinatore selidbe kako bi se nasim cenjenim klijentima osigurala konstantna usluga.

Selidbena Kompanija sa Usluznim Agentima Prodaje

Allied predstavnici prodaje i korisnickog servisa su clanovi Allied asocijacije strucnjaka za prodaju (AASP). Misija Allied AASP se zasniva na obrazovanju, vrednostima i prepoznavanju, kako bismo mogli da ponudimo okruzenje za profesionalni rast koji se bazira na kvalitetu. Uz pomoc AASP profesionalci dobijaju odgovarajuce alate i tehnike kako bi bili najusluzniji kada su u pitanju potrebe klijenata.

Bilo da je u pitanju znati kako izvrsiti tacnu procenu ili razmatranje vrednosti potreba ili pomaganje klijentima oko selidbenih briga, Allied agenti prodaje i korisnickog servisa usavrsavaju svoje vestine putem seminara i konferencija, interaktivnom obukom putem ekskluzivne intranet mreze i casova sa sertifikatom iz ove delatnosti.

Kada vase zaposlene budu savetovali nasi predstavnici, zasigurno ce biti savetovani od strane najiskusnijih strucnjaka u ovoj delatnosti.

Allied je Vas Konacan Izbor Korporativne Selidbene Kompanije

Mi smo vodeca kompanija za korporativnu selidbu zbog naseg izvanrednog osoblja koje naporno radi kako bi upravljalo vasom selidbom. Preseljenje takve vaznosti kao sto je korporativna selidba zahteva samo najbolje kvalifikovane strucnjake koji ce se postarati da sve ide prema planu. Jedna od najvećih povoljnosti u odabiru Allieda je cinjenica da cete uvek naici na ljubazno Allied osoblje koje je spremno da vam pomogne u svim aspektima vase korporativne selidbe. Zaposleni koji se sele i poslovanje vec predstavljaju dovoljno poteskoca. Prepustite Allied strucnjacima da vam olaksaju zivot.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Stigli su tačno na vreme, što mi je jako bitno. Stvari su upakovane na način na koji i treba da budu. Sve preporuke.

Read more testimonials By Milica K of Novi Beograd, RS