Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Napredna Tehnologija

Napredna Tehnologija

Upotrebljavamo najnoviju tehnologiju kako bismo omogucili nasim klijentima najvisi moguci kvalitet selidbe. Ove tehnologije ukljucuju pracenje posiljke, tako vam je poznato gde se nalazi vaša pošiljka tokom selidbe. Ova vrsta satelitske tehnologije vam obezbeđuje mirnu savest za vreme trajanja selidbe.

Bez obzira na to gde putujete po svetu, znati gde su vam stvari, je velika prednost. Tokom selidbe mnoge stavri se cine neizvesnim. Ono sto ne bi trebalo da bude neizvesno je gde se nalazi vasa posiljka.

Tehnoloski Napredna Korporativna Selidbena Kompanija

Ovladavanje i primena savremene tehnologije igra stratesku ulogu u Allied naporima da unapredi procese i minimizira troškove. Allied je razvio sistem kompjuterizovanog praćenja posiljke, putem alliedvan.com, kako bi obezbedio klijentima da prate svaki korak koji transportna kompanija napravi. Trenutni i dosledan prenos podataka svake pošiljke je obezbeđen Allied agentima putem nacionalne mreže kompjutera, pomažući im da posluju efikasnije i ekonomičnije. Allied je takodje u mogucnosti da ostvari kontakt sa svojom mrezom, koju čini preko 4200 obučenih vozača, koriscenjem satelitskog pracenja i elektronske poste.

Ovi sistemi podrske dostupni su klijentima 24 sati na dan, 365 dana u godini.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Pažnja i ažurnost koja je posvećena našim potrebama je neverovatna. Pozvali smo ih u jutro i već u toku dana predstavnik kompanije je bio kod nas!

Read more testimonials By Robert S of Cambridge, MA