Napredna Tehnologija

Koristimo najnoviju tehnologiju kako bismo našim klijentima omogućili najviši mogući kvalitet selidbi. Ove tehnologije obuhvataju praćenje pošiljke, tako da u svakom trenutku znate gde se nalazi vaša pošiljka tokom selidbe. Korišćenje ove vrste satelitske tehnologije pruža vam mir i spokoj tokom celog procesa selidbe.

Bez obzira na to gde se selite u svetu, biti informisan o lokaciji vaših stvari je od velike važnosti. Tokom selidbe, mnoge stvari su neizvesne. Ono što ne bi trebalo da bude neizvesno jeste gde se tačno nalazi vaša pošiljka.

Tehnološki napredna kompanija

Primena savremenih tehnologija igra ključnu ulogu u naporima Allied-a da unapredi procese i minimizira troškove. Allied je razvio sistem praćenja pošiljke putem web platforme, kako bi klijentima omogućio da prate svaki korak u transportu. Kontinuirani transfer podataka za svaku pošiljku je obezbeđen putem računara, što omogućava agentima da posluju efikasnije i ekonomičnije. Allied takođe održava kontakt sa svojom mrežom od preko 4200 obučenih vozača korišćenjem satelitskog praćenja i elektronske pošte.

Ovi sistemi podrške su dostupni klijentima 24 sata dnevno, 365 dana u godini.TRAŽITE BESPLATNU PONUDU ODMAH!

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Ili pozovite kako biste dobili besplatnu ponudu!