Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Preseljenje Vasih Zaposlenih u Inostranstvo: Pregled Usluga

Preseljenje Vasih Zaposlenih u Inostranstvo: Pregled Usluga

Allied je stručnjak za preseljenja neophodan vašoj korporaciji. Sa više od jednog veka iskustva, razumemo izazove sa kojim se suočavate. Zato smo izgradili mrežu kojoj se najviše veruje i pojednostavili korporativna preseljenja i pomogli da vaš posao bude malo lakši. Vi održite vašu produktivnost a mi ćemo preuzeti vaše brige o svakom detalju selidbe vaših zaposlenih.

Alliedov Nov Nacin Korporativnih Selidbi

Allied nije tipična selidbena kompanija. Mi za vas radimo non-stop, širom sveta sa jednim jedinim ciljem – da budemo Vaš jedini izbor za sve vrste usluga preseljenja uključujući logistiku, selidbe i skladištenja. Alliedova dugoročna finansijska stabilnost i snaga omogućavaju vam slobodu da preselite zaposlene do odredišta, bez stresa ili glavobolje. Razvili smo selidbene programe koji će vam pomoći da pojednostavite složene potrebe korporativnog preseljenja i vaš život učinite lakšim. I to su samo neke od naših prednosti…

Usluge Korporativnog Preseljenja Prilagodjene Vašim Potrebama

Razvili smo poslovni sistem u kome su svi, od vozača, pakera, koordinatora preko svih ostalih zaposlenih, fokusirani na posao danonoćno. Kao najveći selidbena kompanija, Allied je u stanju da vam ponudi prihvatljiva rješenja na osnovu vaših specifičnih potreba. Na primer, naš paket tehnološki naprednih usluga će vam dati razlog da se opustite. Omogućava nam da pratimo kretanje i poziciju vaše posiljke u svakom trenutku dana ili noći. Praćenje se vrši u realnom vremenu.

Nase Usluge Korporativna Preseljenja Čine Lakim i Jednostavnim

Pravljenje selidbe jednostavnom i lakom je obećanje koje vam dajemo. Dakle, isti kvalitet usluge koji dobijate na pocetku selidbe ponovice se i na drugom mestu, bez obzira gde u svetu vaši zaposleni treba da budu. Snaga naše mreže drži točkove vašeg poslovanja stalno u pokretu. Posedujemo kapacitet i resurse da preselimo vase zaposlene bilo gde u svetu. Allied poseduje kancelarije u 34 zemlje širom Evrope, Azije i Pacifika i u preko 500 zastupničkih lokacija u Severnoj Americi. Naši ljudi rade više od pakovanja i preseljeja zaposlenih. Oni vam pomazu da pronadjete resenje za sve eventualne probleme na koje mozete naici pre, za vreme i posle selidbe.

Personalizovane Korporativne Selidbene Usluge

U Alliedu, prema Vama se odnosimo kao prema prijatelju i kolegi, a ne kao prema klijentu. Svako Vas moze vas preseliti od tacke A do tacke B. Nase namere idu dalje od toga. Nastojimo da budemo Vas korporativni partner-produžetak vaseg poslovanja. Zajedno sa Vama gradimo, korak po korak, svaki deo slagalice zvanu selidba. To su te male stvari koje prave razliku – nasa lokalna zastupljenost u stranoj zemlji. To je mesto na koje fokusiramo naše napore. I zbog toga se Allied se razlikuje od svih ostalih selidbenih kompanija.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Pažnja i ažurnost koja je posvećena našim potrebama je neverovatna. Pozvali smo ih u jutro i već u toku dana predstavnik kompanije je bio kod nas!

Read more testimonials By Robert S of Cambridge, MA