Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Preseljenje Vasih Zaposlenih u Inostranstvo: Pregled Usluga

Preseljenje Vasih Zaposlenih u Inostranstvo: Pregled Usluga

Allied je stručnjak za preseljenja neophodan vašoj korporaciji. Sa više od jednog veka iskustva, razumemo izazove sa kojim se suočavate. Zato smo izgradili mrežu kojoj se najviše veruje i pojednostavili korporativna preseljenja i pomogli da vaš posao bude malo lakši. Vi održite vašu produktivnost a mi ćemo preuzeti vaše brige o svakom detalju selidbe vaših zaposlenih.

Alliedov Nov Nacin Korporativnih Selidbi

Allied nije tipična selidbena kompanija. Mi za vas radimo non-stop, širom sveta sa jednim jedinim ciljem – da budemo Vaš jedini izbor za sve vrste usluga preseljenja uključujući logistiku, selidbe i skladištenja. Alliedova dugoročna finansijska stabilnost i snaga omogućavaju vam slobodu da preselite zaposlene do odredišta, bez stresa ili glavobolje. Razvili smo selidbene programe koji će vam pomoći da pojednostavite složene potrebe korporativnog preseljenja i vaš život učinite lakšim. I to su samo neke od naših prednosti…

Usluge Korporativnog Preseljenja Prilagodjene Vašim Potrebama

Razvili smo poslovni sistem u kome su svi, od vozača, pakera, koordinatora preko svih ostalih zaposlenih, fokusirani na posao danonoćno. Kao najveći selidbena kompanija, Allied je u stanju da vam ponudi prihvatljiva rješenja na osnovu vaših specifičnih potreba. Na primer, naš paket tehnološki naprednih usluga će vam dati razlog da se opustite. Omogućava nam da pratimo kretanje i poziciju vaše posiljke u svakom trenutku dana ili noći. Praćenje se vrši u realnom vremenu.

Nase Usluge Korporativna Preseljenja Čine Lakim i Jednostavnim

Pravljenje selidbe jednostavnom i lakom je obećanje koje vam dajemo. Dakle, isti kvalitet usluge koji dobijate na pocetku selidbe ponovice se i na drugom mestu, bez obzira gde u svetu vaši zaposleni treba da budu. Snaga naše mreže drži točkove vašeg poslovanja stalno u pokretu. Posedujemo kapacitet i resurse da preselimo vase zaposlene bilo gde u svetu. Allied poseduje kancelarije u 34 zemlje širom Evrope, Azije i Pacifika i u preko 500 zastupničkih lokacija u Severnoj Americi. Naši ljudi rade više od pakovanja i preseljeja zaposlenih. Oni vam pomazu da pronadjete resenje za sve eventualne probleme na koje mozete naici pre, za vreme i posle selidbe.

Personalizovane Korporativne Selidbene Usluge

U Alliedu, prema Vama se odnosimo kao prema prijatelju i kolegi, a ne kao prema klijentu. Svako Vas moze vas preseliti od tacke A do tacke B. Nase namere idu dalje od toga. Nastojimo da budemo Vas korporativni partner-produžetak vaseg poslovanja. Zajedno sa Vama gradimo, korak po korak, svaki deo slagalice zvanu selidba. To su te male stvari koje prave razliku – nasa lokalna zastupljenost u stranoj zemlji. To je mesto na koje fokusiramo naše napore. I zbog toga se Allied se razlikuje od svih ostalih selidbenih kompanija.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Stigli su tačno na vreme, što mi je jako bitno. Stvari su upakovane na način na koji i treba da budu. Sve preporuke.

Read more testimonials By Milica K of Novi Beograd, RS