Kvalitet Usluga

Izuzetan kvalitet selidbi koje Allied pruža u Srbiji – našim klijentima pružamo samo vrhunske usluge selidbi i to je nešto čime se ponosimo u Allied-u. Naš osnovni cilj je da osiguramo da kvalitet usluge koji dobijete prevazilazi vaša očekivanja.

Kvalitetna Kompanija za Selidbe u Srbiji Koja Daje Rezultate

Posvećenost Allied-a u ispunjavanju potreba klijenata prevazilazi svaku reč i meri se konkretnim rezultatima. Naš cilj je „pružanje najkvalitetnije usluge dostupne svuda“, što sprovodimo kroz stalno usavršavanje. 

Radi unapređenja kvaliteta usluga, angažovali smo nezavisnu kompaniju za Reviziju kvaliteta usluge (RKU). Oni sprovode telefonske ili internet ankete sa našim klijentima u roku od 72 sata nakon njihove selidbe.

Odgovori klijenta na 14 anketnih pitanja se dnevno unose u tabele i postavljaju na Internet za potrebe Allied agenata. Ovi rezultati pomažu Alliedu i nasim agentima u prepoznavanju razvojne delotvornosti, obuci i operativnoj praksi. Mi ne pričamo, već ispunjavamo i poboljšavamo nas kvalitet neprekidno.

Revizija Kvaliteta Usluga

Cilj Allieda je da stekne održivo neprekidno poboljšanje usluga koje dostižu kategoriju „odličan“  u očima klijenata. Godine 1995. postavljen je za cilj kategorija „odličan“ i iznosio je 4.25 od mogućih 5.00 na skali. Zahvaljujući usavršavanju neprekidne inicijative za poboljšanjem, podeok na skali se podigao 1998. godine na 4.35 i ponovo 2000. godine na 4.40, dok danas u proseku iznosi 4.52.

Fokusirani na Kvalitet

Allied nije samo posvećen tome da obezbedi najbolju korporativnu selidbu u Srbiji. Mi smo isto tako posvećeni sveobuhvatnom, kvalitetnom, selidbenom iskustvu. Naša Revizija Kvaliteta Usluge se primenjuje pri merenju našeg uspeha obezbeđivanja kvalitetne korporativne selidbe svaki put. Kada dođe vreme za sledeći selidbu vašeg preduzeća, Allied je vaš jedini izbor za „najviši kvalitet usluge dostupne bilo gde“.

TRAŽITE BESPLATNU PONUDU ODMAH!

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Ili pozovite kako biste dobili besplatnu ponudu!