Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Kvalitet Usluga

Kvalitet Usluga

Izvanredan kvalitet korporativnih preseljenja koje Allied pruža u Srbiji – našim klijentima pružamo samo najbolji kvalitet usluga za potrebe njihovih preseljenja i to je nesto sa cime se mi u Alliedu ponosimo. Naš krajnji cilj je da se pobrinemo da kvalitet usluge koji dobijete premaši vaša očekivanja.

Kvalitetna Korporativna Selidbena Kompanija u Srbiji Koja Daje Rezultate

Posvećenost Allied Pickfordsa zadovoljavanju klijentovih potreba ide iznad svake priče, i meri se stvarnim rezultatima. Nas krajnji cilj „obezbeđivanja najkvalitetnije usluge dostupne bilo gde“ oživljava kroz neprekidnu praksu usavršavanja. Da bi poboljšali kvalitet usluga, angazovali smo nezavisnu kompaniju da vrši Reviziju kvaliteta usluge (RKU). Oni sprovode telefonsku anketu ili anketu putem Interneta sa Alliedovim klijentima i to u roku od 72 časa posle njihove selidbe.

Odgovori klijenta na 14 anketnih pitanja se dnevno unose u tabele i postavljaju na Internet za potrebe Allied agenata. Ovi rezultati pomažu Alliedu i nasim agentima u prepoznavanju razvojne delotvornosti, obuci i operativnoj praksi. Mi ne pričamo, već ispunjavamo i poboljšavamo nas kvalitet neprekidno.

Revizija Kvaliteta Usluga

Cilj Allieda je da stekne održivo neprekidno poboljšanje usluga koje dostižu kategoriju „odličan“  u očima klijenata. Godine 1995. postavljen je za cilj kategorija „odličan“ i iznosio je 4.25 od mogućih 5.00 na skali. Zahvaljujući usavršavanju neprekidne inicijative za poboljšanjem, podeok na skali se podigao 1998. godine na 4.35 i ponovo 2000. godine na 4.40, dok danas u proseku iznosi 4.52.

Vaša Korporativna Selidbena Kompanija u Beogradu je Fokusirana Na Kvalitet

Allied nije samo posvećen tome da obezbedi najbolju korporativnu selidbu u Srbiji. Mi smo isto tako posvećeni sveobuhvatnom, kvalitetnom, selidbenom iskustvu. Naša Revizija Kvaliteta Usluge se primenjuje pri merenju našeg uspeha obezbeđivanja kvalitetne korporativne selidbe svaki put. Kada dođe vreme za sledeći selidbu vašeg preduzeća, Allied je vaš jedini izbor za „najviši kvalitet usluge dostupne bilo gde“.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Momci su bili odlični i veoma pažljivi prema našim stvarima. Vođa tima je predusretljiv i uslužan. Kada se budemo ponovo selili znamo koga ćemo zvati!

Read more testimonials By Jovana P of Beograd