Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Preseljenje Vasih Radnika

Preseljenje Vasih Radnika

Vaši radnici će biti adekvatno preseljeni bilo gde u svetu. U Pickfords-u, ne selimo samo imovinu Vasih zaposlenih, vec i njihove živote. Kada vaš zaposleni prihvati novi radni zadatak bilo gde širom sveta, uspeh ovog poduhvata je od vitalnog značaja za vaše poslovanje. I naše.
Naše selidbene usluge su dizajnirane prema potrebama vaših zaposlenih. Dakle, bez obzira da li se Vasi zaposleni sele iz Pittsburgh-a u Perth, iz Denvera do Dubaija ili iz Toronta do Tokija, svuda će dobiti vrhunske usluge Allied Pickfords, bez obzira gde se nalaze.

Pametan Izbor za Medjunarodnu Selidbu

Kada izaberete Allied Pickfords, mozete da se opustite sigurni da ce Vasi radnici i njihova imovina biti preseljeni sa duznom paznjom i postovanjem. Mi selimo vise od 1,000 producer dnevno, 365 dana u godini, sto nas cini vodecom svjetskom kompanijom  u svetu internacionalnih selidbi. Koristimo specijalizovane metode i prvoklasne materijale za pakovanje kako bi posiljka vasih zaposlenih stigla na odrediste neostecena.

Naši pakeri su prosli intenzivnu obuku kako bi sto efikasnije i bezbednije zapakovali imovinu Vasih zaposlenih. Naš prvoklasan materijal za pakovanje garantuje da ce imovina Vasih zaposlenih stici na krajnje odrediste bezbedno. Uz pomoc specijalnih kutija i materijala za pakovanje osiguravamo da su predmeti visoke vrednosti, kao što su umetnička  biti zapakovani na odgovarajući način.

Pracenje Medjunarodne Posiljke, 24 Sata Dnevno

U okviru nasih usluga dobijate i mogucnost “online pracenja” posiljke. Sa Allied Pickfords sistemom pracenja, Vi ili Vasi zaposleni dobijate mogucnost da u svakom trenutku proverite status Vase i kretanje posiljke kao i predvidjeno vreme dolaska.

Medjunarodne Selidbe Su Sa Nama Jednostavne

Allied Pickfords usluge medjunarodnih korporativnih selidbi su neprevazidjene po svom  kvalitetu i prilagodljivosti potrebama vasih radnika. Prilikom planiranja selidbi u obzir uzimamo i sve individualne potrebe vasih radnika. Mi razumemo da se njihov zivot menja iz temelja i pomazemo im da ta tranzicija prodje sto bezbolnije.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Momci su bili odlični i veoma pažljivi prema našim stvarima. Vođa tima je predusretljiv i uslužan. Kada se budemo ponovo selili znamo koga ćemo zvati!

Read more testimonials By Jovana P of Beograd