Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Allied Prednosti – Korporativne Selidbe

Allied Prednosti – Korporativne Selidbe

Naše selidbene usluge omogućavaju prednosti svakom našem klijentu. Fleksibilni cenovnik, kvalitet usluge, obučeni stručnjaci, inovativne tehnologije i opcije sveobuhvatne procene pokrivenosti, sve ovo zajedno čine Allied prednosti. Sa Allied korporativnim selidbenim uslugama nikada nećete pogrešiti.

Opredeljeni Za Kvalitet

Znamo koliko teška i stresna može da bude korporativna selidba. Selidba poslovanja i zaposlenih može da bude dovoljno obeshrabrujuća i bez dodatnog stresa koji se tiče održavanja produktivnosti u toku selidbe. Allied se fokusira na vrhunski kvalitet usluge koji vam je potreban i koji očekujete u toku korporativne selidbe.

Idemo čak i korak dalje od toga koristeći ekskluzivni program za procenu kvaliteta koji razvija i sprovodi nezavisno treće lice. Oni sprovode Reviziju kvaliteta usluge kako bi procenili zadovoljstvo Allied klijenata prema značajnom uzorku međudržavnih pošiljki u SAD, tako što obavljaju telefonsku anketu sa Allied klijentima 72 časa nakon selidbe. Odgovori klijenta na 14 anketnih pitanja se dnevno unose u tabele i postavljaju na Internet za Allied agente. Program obećava prvoklasan učinak – onaj koji se i očekuje od globalnog lidera.

Razvijamo i mnoge druge standarde kroz različite programe i merenja specifična za Allied. Težimo da Vam obezbedimo najkvalitetniju mogucu selidbenu uslugu. Razumemo Vas tok poslovanja i potrebu da vaša kompanija zadrži produktivnost. Zato i koristimo ove standarde kvaliteta kako bi vaša selidba bila efikasna, jednostavna i besprekorna – bez obzira u koje mesto na svetu ste se uputili.

Prvoklasna Korporativna Selidbena Kompanija

Osetite prednost selidbenih usluga svetske klase i iskoristite najsofisticiraniju transportnu tehnologiju u ovoj delatnosti. Od upravljanja selidbom baziranog na Internetu do praćenja pošiljki i popunjavanja zahteva na Internetu, Allied svaki put obezbeđuje uspešno preseljenje vaših zaposlenih. Naš program fleksibilnog određivanja cena i primena trećeg nezavisnog lica za sticanje povratnih informacija o utiscima klijenata su samo neke od dodatnih koristi koje ćete imati sa Allied Pickfords. Allied prednosti vam garantuju da će vaše korporativno preseljenje biti uspešno onoliko koliko je i vaše poslovanje.

Vasa Korporativna Selidbena Kompanija u Srbiji je: Allied

Allied predstavlja jedinu opciju kada dođe vreme da se odabere kompanija koja pruža najbolje korporativne selidbene usluge i koja može da na efikasan način izvede vasu selidbu. Mi poznajemo sve zahteve korporativne selidbe “od vrata do vrata”, a vama upravo treba kompanija koja je dovoljno fleksibilna da se prilagodi vašim promenljivim potrebama. Visedecenijsko iskustvo nam pomaže da vam obezbedimo selidbenu uslugu bez premca i kvalitet koji vi očekujete od selidbene kompanije.

Allied nije samo dobro opremljen da bi upravljao vašom sledećom selidbom, već nam je i zadovoljstvo da vam pokažemo tačno koju vrstu selidbe možemo da od nas da ocekujete. Ukoliko trazite vrhunske selidbene usluge po celoj Zemaljskoj kugli, ne tražite dalje od Allied.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Momci su bili odlični i veoma pažljivi prema našim stvarima. Vođa tima je predusretljiv i uslužan. Kada se budemo ponovo selili znamo koga ćemo zvati!

Read more testimonials By Jovana P of Beograd