Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Korporativne Selidbe

Korporativne Selidbe

Za efikasnu uslugu korporativnih selidbe koja neće napraviti zastoj u vašoj poslovnoj produktivnosti, imajte poverenja u Allied Pickfords. Mi smo korporativna selidbena kompanija koja može u isto vreme da premesti Vaše poslovanje, dok vi održavate tok redovnih poslovnih aktivnosti. Allied poseduje bogato iskustvo duže od jednog veka u preseljavanju kompanija širom sveta.

Naše usluge korporativnih selidbi su tako osmišljene da uzimaju u obzir funkcionalnost i produktivnost vaše kompanije. Mi razumemo da je za vaše zaposlene potreban lagani, neosetan premeštaj sa jednog mesta na drugo. Ovo shvatamo kao vasa kompanija za selidbe, ali i kao jedan uspešan posao za nas same.

Da li Tražite Selidbenu Kompaniju u Srbiji? Mozete Obustaviti Potragu za Drugim Selidbenim Kompanijama

Sada više nego ikada, imperativ je na stalnom napredovanju vašeg poslovanja. I to niko ne zna bolje od vas. Kada dodje do preseljavanja vaših zaposlenih, vi nemate vremena za gubljenje na probleme kao što su pregovaranja oko nekretnina ili specijalno finansiranje. Ovakve smetnje mogu da zaustave poslovanje. U Allied, marljivo radimo kako bi eliminisali prepreke koje bi vas sprečile da neometano vodite posao.

Sve počinje sa razumevanjem vaših operativnih i ličnih potreba i doseže daleko van dometa kamiona, kutija i streč folije. To je uvid, poverenje, integritet i mirna savest. Mi se ponosimo dostavljanjem pojedinačnih selidbenih rešenja koja ispunjavaju različite i večito promenljive potrebe korporativnog naloga. Drugim rečima, ništa nas ne može zaustaviti kako bi vama i vašim zaposlenima omogučili da zadržite isti nivo produktivnosti pre, u toku i posle selidbe.

Druge Selidbene Kompanije Ne Mogu da Nadmase Allied

Ne postoji nešto što mi ne bismo učinili kada se radi o preseljenju vašeg poslovanja. Omogućavamo sveobuhvatne korporativne selidbene usluge, od upravljanja selidbom do skladištenja i logistike pa do procene pokrivenosti. Mi imamo globalni kapacitet za korporativne selidbe sa predstavnicima i lokacijama koje se prostiru po celom svetu. Ne postoji mesto na svetu gde ne bismo mogli da preselimo vaše poslovanje niti granice preko kojih ne bismo prešli kako bi vas tamo smestili. Za Vašu sledeće selidbu kancelarija, izaberite Allied kao vašu korporativnu selidbenu kompaniju.

Allied omogućava selidbene usluge u svakom većem ili manjem gradu u Srbiji. Neke od lokacija na kojima radimo su:

  • Beograd
  • Nis
  • Novi Sad
  • Subotica
WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Momci su bili odlični i veoma pažljivi prema našim stvarima. Vođa tima je predusretljiv i uslužan. Kada se budemo ponovo selili znamo koga ćemo zvati!

Read more testimonials By Jovana P of Beograd