Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Vodeća svetska kompanija za selidbe

Preko 100.000 zadovoljnih korisnika svake godine

Selidba Vaših zaposlenih

Za efikasne korporativne selidbe koje neće zaustaviti produktivnost vašeg poslovanja, verujte u Allied, The Careful Movers. Mi smo vaša kompanija za korporativne selidbe koja može premestiti vaš posao održavajući tok poslovanja. Allied ima više od veka iskustva u selidbi kompanija širom sveta.

Naše usluge korporativnih selidbi su dizajnirane imajući u vidu funkcionalnost i produktivnost vaše kompanije. Razumemo da vam je potrebna lagana, besprekorna tranzicija za vaše zaposlene sa  jedne lokacije na drugu. Svesni smo toga kao vaša kompanija za korporativne selidbe, ali i kao uspešna kompanija koja takođe brine o svom poslovanju.

Druge kompanije za korporativne selidbe ne mogu da se porede sa Allied-om

Ne postoji nešto što nećemo uraditi za vas prilikom selidbe vašeg posla. Pružamo sveobuhvatne usluge  korporativnih selidbi, od upravljanja selidbom, skladištenja i logistike do osiguranja. Imamo globalne kapacitete za korporativne selidbe sa predstavnicima i lokacijama širom sveta. Nema mesta na svetu gde ne možemo premestiti vaš posao i nema granica do kojih nećemo ići da bismo vas tamo doveli. Za vašu sledeću selidbu kancelarije, izaberite Allied.

Allied pruža usluge selidbi u svakom većem gradu ili malom mestu u Jugoistočnoj Evropi. Neke od lokacija na kojima poslujemo su:

  • Atina
  • Tirana
  • Priština
  • Beograd
  • Skopije
  • Podgorica
  • Sofija
  • Zagreb
  • Sarajevo

Tražite usluge  korporativnih selidbi u Jugoistočnoj Evropi? Prestanite da tražite druge kompanije

Nikada nije bilo važnije da vaš posao nastavi da napreduje. To vi najbolje znate. Jer, kada je u pitanju selidba vaših zaposlenih, nemate vremena da se bavite problemima poput pregovaranja o nekretninama i sličnim dodatnim obavezama. Ove prepreke  zaustavljaju posao. U Allied-u, vredno radimo da eliminišemo prepreke koje vas sprečavaju da uspešno vodite svoj posao.

Sve počinje sa potpunim razumevanjem vaših operativnih i ličnih potreba. To ide daleko izvan kamiona, kutija i stretch-folije. To je razumevanje, poverenje, integritet i duševni mir. Ponosimo se time što pružamo individualizovana rešenja za selidbe koja zadovoljavaju raznovrsne i uvek promenljive potrebe korporativnog okruženja. Drugim rečima, ne odustajemo od toga da vas i vaše zaposlene održavamo produktivnim pre, tokom i nakon selidbe.

Zatražite besplatnu procenu

Pristupačne usluge selidbi podržane imenom u koje možete imati poverenja.

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Momci su bili odlični i veoma pažljivi prema našim stvarima. Vođa tima je predusretljiv i uslužan. Kada se budemo ponovo selili znamo koga ćemo zvati!

Jovana P Beograd

Stigli su tačno na vreme, što mi je jako bitno. Stvari su upakovane na način na koji i treba da budu. Sve preporuke.

Milica K Novi Beograd, RS

Pažnja i ažurnost koja je posvećena našim potrebama je neverovatna. Pozvali smo ih u jutro i već u toku dana predstavnik kompanije je bio kod nas!

Robert S Cambridge, MA

TRAŽITE BESPLATNU PONUDU ODMAH!

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Unesite adresu i potvrdite je u padajućoj listi ponuđenih predloga.

Ili pozovite kako biste dobili besplatnu ponudu!