Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Priprema za Selidbu Kancelarija

Priprema za Selidbu Kancelarija

Kada se pripremate za selidbu u bilo kom većem gradu u Srbiji, najbitniji deo selidbe kancelarije ili korporacije je isplanirati sve unapred. Planiranje je od suštinskog značaja i može vam uštedeti vreme tokom selidbe. Što manje vremena utrošite na selidbu, to će manje koštati vašu kompaniju. Da biste uštedeli vreme i trud, pažljivo isplanirajte predstojeću selidbu pre nego što kontaktirate selidbenu kompaniju. Procena uključuje: poznavanje inventara koji se seli, gde će sve ići na novoj lokaciji, datum i vreme selidbe, pristup zgradi (stepenice, teretni liftovi, dokovi za utovar), pitanje parkinga, i bilo koji drugi važni tehnički zahtevi.

Detaljni vremenski raspored i plan prostora i budžeta će svakome olakšati posao, uključujući i vas. Pre selidbe na novu lokaciju, napravite i podelite plan prostornog rasporeda na novoj lokaciji. Ovaj plan, za svaki sprat, treba da sadrži mesta zaposlenih, nameštaja, biljaka i svega ostalog što donosite na novu lokaciju. Svi zaposleni moraju da dobiju kopiju ovog plana, koji isto tako treba da bude postavljen na zgradi na dan selidbe. Na ovaj način zaposleni, radnici selidbene kompanije i ostali učesnici, će biti manje konfuzni tokom selidbe.

Važno je da budete upoznati sa vašom novom lokacijom. Uzimanje dimenzija novih prostorija može biti od velike pomoći. Na ovaj način ćete moći da proverite da li će nameštaj iz vaše stare kancelarije dobro stati u novi prostor. Mi u Allied Pickfordsu vam možemo pomoći da se pripremite za uspešnu selidbu. Blagovremeno ćemo isplanirati vašu selidbu kancelarije do poslednjeg detalja, i obezbediti vam profesionalno obučene stručnjake za realizaciju selidbe.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Stigli su tačno na vreme, što mi je jako bitno. Stvari su upakovane na način na koji i treba da budu. Sve preporuke.

Read more testimonials By Milica K of Novi Beograd, RS