Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Osoblje Uključeno U Selidbu Kancelarije

Osoblje Uključeno U Selidbu Kancelarije

Veoma je važno odrediti jednu osobu iz vaše kompanije da organizuje selidbu od početka do kraja. Ova osoba treba da bude odgovorna za svu komunikaciju i logistiku selidbe u vašoj kompaniji, i da napiše kratko uputstvo za vaše zaposlene.

U tom uputstvu treba da su opisane sve procedure koje je neophodno ispratiti tokom i nakon selidbe. Svi treba da budu svesni svakog detalja predstojeće selidbe uključujući zaposlene, vlasnike prostora i zgrada, radnike selidbene kompanije i zakupce. Svi oni blagovremeno moraju da budu upoznati sa tačnim planom selidbe. Što manje pitanja na dan selidbe, to bolje. Radnicima selidbene kompanije je neophodno reći gde tačno svaki komad nameštaja treba da bude postavljen.

Jedan od načina da se pomogne selidbenoj kompaniji jeste primena metode označavanja svog vašeg nameštaja i ostale opreme. Za selidbu vaše kancelarije treba pažljivo isplanirati pozicije stolova, polica za knjige, elektronske opreme, i ostalog kancelarijskog nameštaja i uređaja na novoj lokaciji. Da biste svima olakšali posao, a posebno radnicima selidbene kompanije, proverite da li ste svaki predmet obeležili etiketom u boji. Boje mogu da simbolišu različite spratove ili pripadnost različitim zaposlenim licima. Etikete stavite na mesta lako vidljiva radnicima selidbene kompanije.

Mi u Allied Pickfordsu odredjujemo Projekt Menadžera koji koordinira i vrši nadzor procesa selidbe od početka do kraja. Iz tog razloga imate jednu tačku kontakta za momentalne odgovore na svako vaše pitanje ili problem.

Naš Projekt Menadžer takodje:

  • Pomaže u pripremi vaše selidbe
  • Ukazuje na potrebu za uslugama treće strane
  • Savetuje oko planiranja prostora i nadzora
  • Koordinira svim uslugama selidbe
  • Preporučuje potrebne usluge pakovanja
  • Planira raspored vaše selidbe
  • Razjašnjava pravilan način obeležavanja

Posvećenost kompanije Allied Pickfords besprekornoj selidbi uključuje specijalizovane stručnjake koji uvek koriste odgovarajuću opremu da bi obezbedili sigurnost vaše imovine.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Pažnja i ažurnost koja je posvećena našim potrebama je neverovatna. Pozvali smo ih u jutro i već u toku dana predstavnik kompanije je bio kod nas!

Read more testimonials By Robert S of Cambridge, MA