Call 0118481155 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Sedam Načina Da Svoj Dom Pripremite Za Selidbu

Sedam Načina Da Svoj Dom Pripremite Za Selidbu

Voj dom. Veći prostor. Novi početak u novom gradu. Kada dođe do selidbe, zarada je velika. Veliki je izazov preseliti se bez velikih napora i problema. Dobra vest je da postoji način da pojednostavite stvari i imanjite Vaše brige. I ne – to ne znači da bezuslovno morate angažovati selidbenu kompaniju (iako to jeste najbezbolniji način). Da pogledamo:

  • Počnite sa kutijama sa nalepnicama “Za bacanje”, “Donacija” ili “Rasprodaja” i stavite ih negde gde će ih svi videti a neće im smetati dok se kreću kroz kuću. Svako od nas ima neke stvari koje ne upotrebljava i koje mu samo zauzimaju prostor. Rešite ih se. Stavite ih u odgovarajuću kutiju.
  • Pakujte na vreme. Sigurno imate stvari u kući koje upotrebljavate sezonski ili veoma retko. Kada odlučite da se selite, najpre zapakujte te stvari.
  • Pakujte polako. Ne morate zapakovati čitavu kuću za jedan dan. Pakujte polako, kada imate vremena i bez nervoze.
  • Popravite što treba da se popravi. Kad vidite stvari koje treba da se poprave, označite ih trakom. Ako popravka zahteva objašnjenje, zapišite ga na traku i popravite ih pre nego što dođu novi vlasnici.
  • Očistite nakom popravke. Kada završite sa popravkama, očistite sobu i zatvorite vrata. Možete čak i staviti znak “Završeno” da bi svi ukućani znali da je posao u toj sobi završen.
  • Smanjite prostor koji upotrebljavate. Ukoliko radite od kuće sigurno vam neće sve stvari trebati do dana selidbe. Zapakujte stvari koje vam ne trebaju. Možete čak i da se preselite za kuhinjski stol na par dana. Na taj način smanjujete prostor i obaveze za dane pred selidbu.
  • Prekinite da kupujete namirnice. Većina ljudi ima zamrznutih namirnica u frižideru. Umesto da kupujte namirnice iskoristite sve što imate u kući. Sigurno nećete želeti da nosite sa sobom polupraznu konzervu ili do pola popijen sok ili mleko.

Zaboravite sve ove savete ukoliko se ipak odlučite da unajmite selidbenu kompaniju, ali ne zaboravite da ih rezervišete na vreme! Uostalom, selidbene kompanije mogu biti zauzete mesecima unapred, tako da planiranje unapred je veoma važno i može vas poštedeti glavobolje.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Momci su bili odlični i veoma pažljivi prema našim stvarima. Vođa tima je predusretljiv i uslužan. Kada se budemo ponovo selili znamo koga ćemo zvati!

Pročitajte još izjava od Jovana P iz Beograd