Call 0118481155 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Saveti Za Selidbe Sa Starijima

Saveti Za Selidbe Sa Starijima

Selidba je iscrpljujuće iskustvo. Kada stvari postanu teške i zamorne, vi ćete znati kada da napravite pauzu. Ali šta je sa najstarijim članovima vaše porodice? Možda nećete znati ili biti u prilici da im pomognete. Bilo da se sele sa vama ili im pomažete da se oni sami presele, evo nekoliko saveta za selidbu.

Imajte na umu: važnije je organizovati vreme pre selidbe nego samu selidbu. U stvarnosti, ima se više stvari naučiti pre selidbe nego o selidbi.

Za najstarije, pravi početak selidbe je onda kada ih obavestite o samoj selidbi. Veoma je bitno da budete direktni kako da bi znali šta ih tačno očekuje. Obaviti ovaj razgovor sa njima je pogotovo bitno ako će selidba imati uticaj na njihov dosadašnji način života.I zbog toga, dajte im dovoljno vremena da se upoznaju sa tom činjenicom. Pustite ih da imaju što više samostalnih odluka i da sami odluče o stvarima koje će poneti i koje će im trebati u novom okruženju. Imajte na umu da će rastanak sa nekim od stvari imati veoma veliki emocijalni uticaj na njih.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Stigli su tačno na vreme, što mi je jako bitno. Stvari su upakovane na način na koji i treba da budu. Sve preporuke.

Pročitajte još izjava od Milica K iz Novi Beograd, RS