Call 0118481155 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Saveti Kod Selidbe Na Koledž

Saveti Kod Selidbe Na Koledž

Preseljenje na koledž obično znači pokušaj uklapanja aktivnog, dinamičnog života u zajednički prostor čija je veličina sobe manja od veličine sobe većine učenika kod kuće. Iako zvuči zastrašujuće, ako se setite svojih studentskih dana da ubrzo ćete shvatiti da će sve biti u redu. To je samo jedan korak napred ka odraslom dobu. Takođe je i savršen način da čovek nauči da ponekad manje u stvari znači više.

Ipak, ne želite da ostavite studenta bez nekih stvari koje će mu pomoći da se manje više osećaju kao kod kuće – garderober, kompjuter… I zato da bi pomogli svom studentu, razmislite o sledećem:

  • Nabavka kvalitetnih kutija koje mogu stati ispod kreveta zvuči kao dobra investicija. Većina koledža, učeničkih ili studentskih domova imaju veoma ograničen prostor, tako da nekoliko takvih kutija za skladištenje odeće, posteljine i peškira dobro dodje.
  • Dok pakuju svoju odeću – pitajte ih šta u stvari žele da budu ili postanu. Koledž je pravo vreme da raskrste sa prošlošću i okrenu se budućnosti.
  • Saznajte koji nameštaj će biti u spavaonici, veličinu sobe i kako je prostor uređen pre nego što krenu, ako je potrebno kupite sto, krevet, police ili čak posteljinu.
  • Ako je koledž udaljen od kuće samo par sati vožnje, možda je bolje da ponese samo garderobu koja ce mu biti potrebna za taj period. Uvek može da skoči kući po ostatak.
  • Kupite im mali ručni alat kako bi imali za neke neophodne popravke ili prepravke.
  • Nabavite im dosta ultra tankih vešalica, one im štede prostor i pomažu da budu organizovani.
  • Kada dodje vreme za pakovanje, pakujte u velike plastične vreće ili velike kutije. To ce im pomoći da lakše prenesu stvari. Ne zaboravite – ukoliko vam treba pribor ili materijal za pakovanje, posetite najbližu Allied kancelariju – oni sigurno imaju popust za studente.

I na kraju, pokušajte da ga preselite sredinom nedelje. Vikend obično donosi gužve a i na taj način daćete mu par dana da se smesti pre nego što upozna svog budućeg cimera.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Momci su bili odlični i veoma pažljivi prema našim stvarima. Vođa tima je predusretljiv i uslužan. Kada se budemo ponovo selili znamo koga ćemo zvati!

Pročitajte još izjava od Jovana P iz Beograd