Call 0118481155 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Da Li Da Se Selim Sam ili Da Unajmim Profesionalce?

Da Li Da Se Selim Sam ili Da Unajmim Profesionalce?

Znakovi da sigurno trebate unajmiti selidbenu kompaniju 

Istina je. Selidba vašeg doma nije pretežak zadatak – na kraju krajeva, u nekom trenutku većina nas se preselili iz jednog stana u drugi. Ali to može biti fizički zahtevno, zahteva malo znanja i odgovarajuće vozila i prijatelje koji vam mogu pomoći. Može da se uradi. Ali da li treba?

Kako znati da je vreme da se unajme profesionalci umesto da uradite jos jednu uradi-sam selidbu. Ovo su sigurni znaci da vam treba profesionalna selidbena kompanija:

  • Selite se na drugi kraj države. Naravno, možete zapakovati nekoliko kutija, strpati ih u kola i krenuti na put, možete ali samo ako ste samac ili putujete na fakultet. A šta ako imate stvari za pun kamion? Hoćete li staviti stvari na neki nepoznat kamion i poslati ih preko čitave zemlje sa vozačem za koga ne znate ni kako vozi?
  • Treba vam pomoć za utovar i istovar nameštaja. A nemate prijatelje koji imaju jaka leđa, bolje je da unajmite profesionalce nego da pokušavate sve sami.
  • Imate vredna umetnička dela, skupu kolekciju vina, vrednu kolekciju, osetljive muzičke instrumente, ili neke druge vredne stvari koje zahtevaju pažljivo rukovanje? U tom slučaju angažujte profesionalce – čak i da presele samo deo vredne pošiljke.
  • Jednostavno, nemate dovoljno vremena da obavite selidbu u predviđenom vremenskom periodu.
  • Imate malu decu a u novom gradu nemate pouzdane bebisitere. Selidba je ionako dovoljno stresna i bez obaveze čuvanja dece u okruženju na koje još niste navikli.
  • Selite se u toku školske godine ili oko važnog porodičnog događaja i treba da se brzo smestite – bez narušavanja porodične rutine.
  • Nemate opremu potrebnu za preseljenje.

Ako se vi i vaša porodica prepoznajete u bilo kojoj od gore navedenih situacija, najbolje rešenje je unajmiti profesionalce.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Momci su bili odlični i veoma pažljivi prema našim stvarima. Vođa tima je predusretljiv i uslužan. Kada se budemo ponovo selili znamo koga ćemo zvati!

Pročitajte još izjava od Jovana P iz Beograd