Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

O Nama – Kompanija za Selidbe u Srbiji

O Nama – Kompanija za Selidbe u Srbiji

Iza Ugla i Širom Sveta

Da li ste u potrazi za kompanijom za selidbe u Srbiji? Allied Pickfords Srbija je predstavnik poznatih svetskih brendova u selidbama – Allied International (US) i Pickfords (UK). Ustalili smo se u regionu pre nekih 20 godina i ubrzano rastemo u cilju da našim klijentima obezbedimo usluge sa punim pokrićem u celom regionu. S obzirom na sve ono o čemu morate da razmišljate tokom predstojeće selidbe, ne morate da brinete o samoj selidbi. Naše sveobuhvatne selidbene usluge se ne mogu uporediti ni sa jednom drugom selidbenom kompanijom. Sa zadovoljstvom ćete saznati da Allied ne samo da ima najveću selidbenu mrežu u svetu, već poseduje i iskustvo duže od jednog veka koje nas čini izuzetno kvalifikovanim da vam pomognemo da glatko prebrodite svoju selidbu.

Najbolji Korisnički Servis – Selidba sa Allied Pickfords

Mi pružamo najobuhvatnije selidbene usluge našim klijentima i ne postoji nešto što ne bismo učinili za vašu selidbu. Kao selidbena kompanija ponosimo se reputacijom najboljeg korisničkog servisa i svaki od naših dragocenih klijenata dobija personalizovano iskustvo kod selidbe. Možda postoje druge selidbene kompanije, ali nijedna od njih ne zadržava zahvalnost klijenata kao mi.

Sa Allied, Preseljenje u Srbiju i Selidba iz Srbije se Lako Obavljaju

Od početka vaše selidbe do njenog završetka, uživaćete u prednosti angažovanja Allied Pickfords. To otelotvoruje sve aspekte vaše selidbe, od faze planiranja pre selidbe do otpakivanja i odnošenja selidbenih kutija. Vaš lični Allied Pickfords konsultant za selidbu će biti sa vama kroz svaki korak ove usluge.

Neuporediva usluga, selimo vas bilo gde

Naše decenijama vredno iskustvo kao selidbene kompanije nas čini dobro opremljenim da se bavimo vašom sledećom selidbom bilo gde u svetu. Na drugu stranu ulice ili preko okeana, Allied Pickfrods može da ostvari vašu predstojeću selidbu. Kao deo naših neuporedivih selidbenih usluga, našim klijentima nudimo rešenja prilagođena svakoj vrsti selidbe, bilo da je lokalna, međudržavna ili međunarodna. Naši resursi širom sveta i lokacije svuda u svetu daju nam prednost nad drugim špediterskim kompanijama.

Za efikasnu selidbu bez stresa, ukažite poverenje Allied Pickfords-u da bude vaša kompanija za selidbe. Prednosti Allied Pickfords se ne mogu uporediti sa drugim selidbenim kompanijama i naš širok asortiman selidbenih usluga se može prilagoditi tako da zadovoljava vaše potrebe. Naša globalna mreža omogućava da bez obzira na to gde idete Allied Pickfords vas može odvesti do tamo.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Pažnja i ažurnost koja je posvećena našim potrebama je neverovatna. Pozvali smo ih u jutro i već u toku dana predstavnik kompanije je bio kod nas!

Read more testimonials By Robert S of Cambridge, MA