Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Preseljenje Vašeg Doma u Inostranstvo

Preseljenje Vašeg Doma u Inostranstvo

Svesni smo da ne postoji univerzalan plan za međunarodnu selidbu koji bi odgovarao svakome i zato svaki od naših klijenata dobija plan po svojoj meri i zahtevima. Mi uzimamo u obzir sve vaše zahteve prilikom selidbe, potrebe i prioritete.

 

Izaberite Allied za Medjunarodnu Selidbu

Kada već izaberete Allied i kod nas rezervišete svoju medjunarodnu selidbu, kreiraćemo rešenje po vasoj meri jer znamo da nijedna selidba nije potpuno ista kao neka druga. Postoji više opcija koje bi mogli da birate pre nego što zakažete međunarodnu selidbu, koordinator za vašu selidbu će kreirati rešenje kako bi obezbedio da budete preseljeni uz minimalno uznemiravanje, u okviru vaših ličnih vremenskih ograničenja i u okviru vašeg dodatka za selidbu ili ličnog budžeta.

Kada budete zadovoljni procenom, od najveće je važnosti zakazivanje/rezervisanje međunarodne selidbe kod nas. Raspoloživost može da se svakim danom menja, ponekad iz sata u sat. Rezervisanje međunarodne selidbe kod Allieda je nešto što ne želite da odlazete.

Neka Vaše Iskustvo Medjunarodne Selidbe Otpočne Odmah

Kada ste spremni da preselite svoj dom u inostranstvo, pozovite specijalistu za vašu selidbu da mu usmeno saopštite da prihvatate ponudu. U tom momentu bi trebalo da razgovarate o datumima pakovanja i selidbe. Vodite računa da imate sve informacije pri ruci za ovaj razgovor, jer što više detalja date, vaš koordinator za selidbu će biti bolje pripremljen za planiranje vaše selidbe. Isto tako tokom ove faze trebalo bi da razmotrite pokriće osiguranjem i popunite neophodan formular za osiguranje.

Isto tako od vas će se tražiti da popunite formalno prihvatanje naših uslova i pošaljete tu dokumentaciju nazad u Allied Pickfords zajedno sa formularom osiguranje. Ovo je veoma važan deo procesa kada rezervišete međunarodnu selidbu, zato popunite formalno prihvatanje blagovremeno. Što se brže ova faza završi, to ćete biti bliži stvarnom početku vaše međunarodne selidbe.

Formular o prihvatanju uslova predstavlja formalno rezervisanje vaše selidbe – zato ne zaboravite da sačuvate jedan primerak za sebe!

Pošto rezervišete međunarodnu selidbu kod Allied-a, vaš koordinator za selidbu će vam poslati pismo kojim se potvrđuje datum vašeg pakovanja, utovara i selidbe. Ako ste kupili pokriće osiguranja, bice vam poslata polisa osiguranja. Kada svi ovi koraci budu završeni, uspešno ste izvršili rezervisanje međunarodne selidbe. To je jedna od prvih faza vašeg putovanja preko okeana sa Allied-om.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Pažnja i ažurnost koja je posvećena našim potrebama je neverovatna. Pozvali smo ih u jutro i već u toku dana predstavnik kompanije je bio kod nas!

Read more testimonials By Robert S of Cambridge, MA