Call 0118481155 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Obaveštenja o Bezbednosti Kod Slanja Pošiljki u Srbiju

Obaveštenja o Bezbednosti Kod Slanja Pošiljki u Srbiju

Allied Pickfords uvek radi na tome da vas uredno obaveštava o trenutnoj situaciji u prekookeanskim zemljama i o bilo kojim obaveštenjima o bezbednosti putovanja sa kojima treba da budete upoznati kada putujete. Ova napredna priprema bezbednosnih obaveštenja je ono što vas čini stalno obaveštenim i upoznatim sa bilo kojim promenama povezanim sa vašim medjunarodnim putovanjem.

Ažuriranje Obaveštenja o Medjunarodnim Selidbama

Sledeća obaveštenja i linkovi daju vam aktuelne, korisne informacije o bezbednosti kod putovanja bilo kome ko planira da se preseli ili putuje u inostranstvo. Preporučujemo vam da pažljivo pročitate ova obaveštenja o bezbednosti putovanja specifično za zemlju vašeg krajnjeg odredišta kao i za svaku zemlju kroz koju ćete prolaziti. Nadamo se da će vam ova obaveštenja o bezbednosti putovanja pružiti dodatnu procenu onoga što svakoj porodici koja se preseljava najviše treba tokom preseljenja: mirna savest.

Obaveštenja o Medjunarodnoj Selidbi: Transport

Avionski Prevoz:

Vodite računa da su kartonske kutije/artikli „PBO“ (upakovani od strane vlasnika) strogo zabranjeni u avio pošiljkama. Da bi se obezebedila bezbednost, svi artikli moraju da upakuju naši obučeni selidbeni timovi kako obavezno nalažu državni standardi bezbednosti i standardi bezbednosti avio kompanije.

 

Carine i Granice:

Iako se putovanje po većem delu sveta smatra bezbednim, preporučujemo da ipak proverite i sa Stejt Departmentom na http://travel.state.gov za tekuće preporuke za putovanja. Ako se selite u Srbiju, kontaktirajte najbližu ambasadu Srbije ili konzulat. Ako se selite iz Srbije u drugu zemlju, molimo da kontaktirate ambasadu zemlje u koju se selite. Ambasade i konzulati će isto tako imati informaciju o tome šta bi trebalo da uradite u hitnim slučajevima.

Usled pojačanih mera bezbednosti, putnici bi trebalo da računaju na dodatno vreme za čekiranje. Proverite sa prevoznikom ili putničkom agencijom radi dodatnih informacija koje se odnose na bezbednost i sigurnost kod putovanja avionom i odnosne zahteve kod čekiranja, ograničenja prtljaga, itd.

Obaveštenja o Bezbednosti Tokom Putovanja Za Medjunarodne Selidbe

Naše korisne informacije koje se odnose na obaveštenja o bezbednosti putovanja vas dobro opremaju za vašu sledeću prekomorsku avanturu. Važno je da ste stalno u toku aktuelnih promena u politici, carinskim zahtevima i merama bezbednosti kada putujete u inostranstvo. Linkovi koje vam dajemo će omogućiti da budete u kontaktu sa najnovijim izmenama i obaveštenjima o bezbednosti putovanja za vašu prekomorsku selidbu koja sledi.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Stigli su tačno na vreme, što mi je jako bitno. Stvari su upakovane na način na koji i treba da budu. Sve preporuke.

Pročitajte još izjava od Milica K iz Novi Beograd, RS