Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Obaveštenja o Bezbednosti Kod Slanja Pošiljki u Srbiju

Obaveštenja o Bezbednosti Kod Slanja Pošiljki u Srbiju

Allied Pickfords uvek radi na tome da vas uredno obaveštava o trenutnoj situaciji u prekookeanskim zemljama i o bilo kojim obaveštenjima o bezbednosti putovanja sa kojima treba da budete upoznati kada putujete. Ova napredna priprema bezbednosnih obaveštenja je ono što vas čini stalno obaveštenim i upoznatim sa bilo kojim promenama povezanim sa vašim medjunarodnim putovanjem.

Ažuriranje Obaveštenja o Medjunarodnim Selidbama

Sledeća obaveštenja i linkovi daju vam aktuelne, korisne informacije o bezbednosti kod putovanja bilo kome ko planira da se preseli ili putuje u inostranstvo. Preporučujemo vam da pažljivo pročitate ova obaveštenja o bezbednosti putovanja specifično za zemlju vašeg krajnjeg odredišta kao i za svaku zemlju kroz koju ćete prolaziti. Nadamo se da će vam ova obaveštenja o bezbednosti putovanja pružiti dodatnu procenu onoga što svakoj porodici koja se preseljava najviše treba tokom preseljenja: mirna savest.

Obaveštenja o Medjunarodnoj Selidbi: Transport

Avionski Prevoz:

Vodite računa da su kartonske kutije/artikli „PBO“ (upakovani od strane vlasnika) strogo zabranjeni u avio pošiljkama. Da bi se obezebedila bezbednost, svi artikli moraju da upakuju naši obučeni selidbeni timovi kako obavezno nalažu državni standardi bezbednosti i standardi bezbednosti avio kompanije.

 

Carine i Granice:

Iako se putovanje po većem delu sveta smatra bezbednim, preporučujemo da ipak proverite i sa Stejt Departmentom na http://travel.state.gov za tekuće preporuke za putovanja. Ako se selite u Srbiju, kontaktirajte najbližu ambasadu Srbije ili konzulat. Ako se selite iz Srbije u drugu zemlju, molimo da kontaktirate ambasadu zemlje u koju se selite. Ambasade i konzulati će isto tako imati informaciju o tome šta bi trebalo da uradite u hitnim slučajevima.

Usled pojačanih mera bezbednosti, putnici bi trebalo da računaju na dodatno vreme za čekiranje. Proverite sa prevoznikom ili putničkom agencijom radi dodatnih informacija koje se odnose na bezbednost i sigurnost kod putovanja avionom i odnosne zahteve kod čekiranja, ograničenja prtljaga, itd.

Obaveštenja o Bezbednosti Tokom Putovanja Za Medjunarodne Selidbe

Naše korisne informacije koje se odnose na obaveštenja o bezbednosti putovanja vas dobro opremaju za vašu sledeću prekomorsku avanturu. Važno je da ste stalno u toku aktuelnih promena u politici, carinskim zahtevima i merama bezbednosti kada putujete u inostranstvo. Linkovi koje vam dajemo će omogućiti da budete u kontaktu sa najnovijim izmenama i obaveštenjima o bezbednosti putovanja za vašu prekomorsku selidbu koja sledi.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Pažnja i ažurnost koja je posvećena našim potrebama je neverovatna. Pozvali smo ih u jutro i već u toku dana predstavnik kompanije je bio kod nas!

Read more testimonials By Robert S of Cambridge, MA