Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Pakovanje i Utovar

Pakovanje i Utovar

Spremni za pakovanje. Steći ćete svoje prvo iskustvo medjunarodne selidbe! Naša ekipa će učiniti sve što može da bude sigurna da vaša medjunarodna selidba bude potpuno uspešna. Prvi korak u uspešnoj medjunarodnoj selidbi je profesionalno pakovanje i utovar.

 

Šta Možete da Učinite da se Pripremite?

Da bi pomogli svom timu u procesu medjunarodne selidbe, možete da počnete sa sortiranjem vaše imovine. Možete da pomognete vašem Allied Pickfords timu tako što ćete izdvojiti stvari koji idu u skladište, koji treba da budu upakovani na kraju ili one stvari koji ostaju u vašoj kući.

Ne zaboravite da ostavite po strani sve lične stvari koje će putovati sa vama. Vaše pokriće osiguranjem neće pokrivati novac ili nakit. Isto tako, dobro bi bilo da pažljivo izdvojite pasoš i važna dokumenta i papirologiju tako da ne budu „zatureni“ negde u selidbi.

Vaš Selidbeni Tim

Medjunarodna selidba zahteva iskusne, visoko obučene pakere koji će obezbediti da se pakovanje i utovar odvija shodno zahtevu selidbe. Koristeći veštinu, brižljiv pristup i pažnju, naši pakeri su obučeni da koriste specifične materijale za pakovanje za medjunarodnu selidbu koji će štititi vašu imovinu tokom svake faze selidbe.

Prva osoba koju ćete sresti je nadzornik tima. On ili ona će pregledati predmete selidbe sa vama i razjasniti vaša očekivanja ili potrebe u vezi sa selidbom, zajedno sa bilo kojim specijalnim uputstvima koja možda imate. Ako se nešto promenilo od trenutka vaše prvobitne procene, molimo vas da o tome obavestite nadzornika tima. Nadzornik će prošetati po vašoj kući i planirati proces pakovanja na najefikasniji način.

Sta NE treba pakovati na dan selidbe

Zaštita Vaše Kuće

Allied Pickfords veoma vodi računa da obezbedi da vaša kuća bude zaštićena za vreme procesa selidbe. Mi pazimo da vaši tepisi i podovi, ograde stepeništa, vrata i osetljivi prostori budu zaštićeni kako bi sprečili nastanak oštećenja.

Zaštita Vaše Imovine

Svaki član našeg tima u medjunarodnoj selidbi je prošao sveobuhvatnu obuku za efektne i efikasne tehnike pakovanja koje odgovaraju zahtevnoj medjunarodnoj selidbi.

Stvari vašeg domaćinstva će biti pojedinačno umotane u papir za pakovanje i odlozene u odgovarajuće kutije ili kontejnere. Sanduci i ramovi se konstruišu specijalno za artikle koji zahtevaju specijalnu zaštitu za vreme medjunarodne selidbe, dok se standardna roba pakuje u kartonske kutije.

Možete da budete uvereni da ćete dobiti materijale i osoblje za pakovanje najvišeg kvaliteta kako biste zaštitili vašu vrednu imovinu tokom predstojećeg dugog puta.

Važno – Vaša Inventarna Lista

Zapamtitte da proverite da je sve što želite da uključite u pošiljku upakovano. Mi ćemo napraviti inventarnu listu tokom procesa pakovanja. Inventar će obuhvatati kratke detalje sadržaja svake kartonske kutije kao i zamotanog nameštaja. Bićete zamoljeni da potpišete listu pošto pakovanje bude završeno.

Jedan primerak liste će biti prosleđen u našu kancelariju koja je u mestu vašeg odredišta da bi se organizovalo carinjenje i isporuka. Ne zaboravite da sačuvate jedan primerak ovog važnog dokumenta!

Detalji Otpreme

Nakon zavrsenog pakovanja i utovara, biće vam poslati detalji o pošiljci kojima se potvrđuje broj broda ili leta, približno vreme prispeća u luku ili na aerodrom i ime kontakta Allied Pickfords-a u vašem odredištu koji će izvršiti carinjenje svih artikala i organizovati isporuku.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Pažnja i ažurnost koja je posvećena našim potrebama je neverovatna. Pozvali smo ih u jutro i već u toku dana predstavnik kompanije je bio kod nas!

Read more testimonials By Robert S of Cambridge, MA