Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Isporuka i Otpakivanje

Isporuka i Otpakivanje

U Alliedu se ponosimo našom izvanrednom korisničkom uslugom u svakom delu medjunarodne selidbe. Od vašeg pred-selidbenog planiranja do trenutka kada otpakujete poslednju kutiju, vaše iskustvo u međunarodnoj selidbi moze samo premašiti vaša očekivanja. Sve do poslednje faze putovanja u međunarodnoj selidbi, Allied pruža svojim klijentima uslugu najvišeg kvaliteta.

Kada posiljka stigne do vašeg konačnog odredišta, vaša roba će biti profesionalno istovarena sa istom brigom i pažnjom u svakom detalju kao kada je bila utovarana. Naš stručni tim zna da pošiljke koje prolaze kroz međunarodnu selidbu zahtevaju ekstra pažnju usled rigoroznijeg transporta. Tim Allied Pickfords-a ima dovoljno iskustva u metodama odgovorajućeg istovara i otpakivanja. Kada radite sa timom Allied Pickfrods-a, možete da očekujete:

  • Vođe tima koji govore engleski jezik koji će biti na raspolaganju da vam pomognu kod isporuke.
  • Svi artikli će biti pažljivo istovareni i unakrsno provereni prema vašoj inventar listi i biće smešteni u odgovarajuće prostorije.
  • Osetljivi artikli, kao što su staklo i porcelan, će biti otpakivani na ravnim površinama.
  • Sav materijal za pakovanje i otpadni materijal će brzo biti uklonjen iz vaše kuće.

U malo verovatnom slučaju da bilo koji artikal vaše pošiljke bude oštećen, Allied Pickfords može da reši reklamaciju/odštetni zahtev brzo i lako preko našeg odeljenja za reklamacije u firmi. Naš proces rešavanja odštetnog zahteva putem Interneta omogućava vam da podnesete odštetni zahtev jednim klikom tastera, dopuštajući vam da se usredsredite na vaš novi život. Ne očekujemo da će se išta dogoditi sa vašom imovinom dok mi brinemo o vama. Ali ako bi došlo do problema, odeljenje za reklamacije Allied Pickfords-a može to da reši brzo i profesionalno.

Izveštaj o Isporuci

Kada završimo, zamolićemo vas da potpišete i datirate inventarnu listu kao poslednji korak u procesu vaše medjunarodne selidbe. To je potvrda da su svi artikli isporučeni. Isto tako ćete biti zamoljeni da potpišete izveštaj o isporuci ili „Izveštaj o količini isporučene robe“. Taj izveštaj će jasno iskazati stanje vaše pošiljke kada bude otpakovana. Vaš tim će vratiti izveštaj o isporuci i paking listu vašem Koordinatoru da potvrdi da je vaša pošiljka isporučana u potpunosti na vaše zadovoljstvo.

Kada ukažete poverenje Alliedu za vašu medjunarodnu selidbu, možete da budete uvereni da će vam u svakoj fazi tog puta biti pružena kvalitetna usluga. Od pakovanja vaše imovine do istovara i otpakivanja vaše pošiljke, Allied se bavi vašom selidbom od početka do kraja. Možete biti uvereni da je Allied vaš savršen izbor za medjunarodnu selidbu.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Stigli su tačno na vreme, što mi je jako bitno. Stvari su upakovane na način na koji i treba da budu. Sve preporuke.

Read more testimonials By Milica K of Novi Beograd, RS