Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Carinjenje

Carinjenje

Carinjenje može da predstavlja jedan lavirint nepoznatih procesa i dokumentacije. Kada se selite sa Allied Pickfordsom samo se opustite i oslonite na vašeg koordinatora koji će vas voditi kroz proces carinjenja. Vaš koordinator će vas najbolje pripremiti šta da očekujete kada jednom uđete u novu zemlju.

Kako mi Pomaže Moj Koordinator za Medjunarodnu Selidbu?

Carinjenje je postalo sve komplikovanije usled pojačane brige o bezbednosti. Kod Allied Pickfords možete da se oslonite na ekspertizu i znanje vašeg Koordinatora da vas vodi kroz proces carinjenja. Taj proces će početi na odredištu u kancelariji Allied Pickfords.

Informacije o Carinskim Propisima

 

Pocetak Procesa Carinjenja kod Medjunardnih Selidbi

Vas Koordinator ce vam pomoci da kompletirate trazenu dokumentaciju a zatim je proslediti agentu na krajnjem odredistu vase selidbe. Agent na odredistu ce primiti i proveriti dokumentaciju sa Koordinatorom pre nego sto je prosledi Carinskom Agentu. Agent ce vas pozvati da se dogovorite o zeljenom vremenu isporuke. Budite sigurni da budete dostupni u to vreme.

Kada stignete na odrediste javite se vasem Agentu. Greske zbog neblagovremenog javljanja Agentu mogu proizvesti odlaganja u procesu carinjenja i isporuke vase posiljke i dodatne troskove skladistenja. Da bi izbegli moguce dodatne troskove, veoma je vazno da stupite u kontakt sa vasim Agentom cim stignete na odrediste.

Zabranjeni Artikli Kod Medjunarodnih Selidbi

Svaka zemlja ima svoju listu artikala zabranjenih za uvoz. Da bi izbegli odlaganja u procesu carinjenja zbog ovakvih artikala, na pocetku procesa vase selidbe informisacemo vas koji su to artikli zabranjeni za uvoz u tu zemlju.

Pracenje Posiljke Tokom Medjunarodne Selidbe

Pored naših usluga carinjenja, pružamo i tehnološki naprednu uslugu satelitskog praćenja vaše pošiljke tokom putovanja. Naš onlajn sistem, GlobalCom, omogućiće vam da pratite pošiljku dok je u tranzitu – od utovara preko carinjenja do isporuke. Ova usluga dodatne bezbednosti i praćenja pošiljki su ono po čemu se savezničkoj osim od ostatka.

 

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Stigli su tačno na vreme, što mi je jako bitno. Stvari su upakovane na način na koji i treba da budu. Sve preporuke.

Read more testimonials By Milica K of Novi Beograd, RS