Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Faze Medjunarodne Selidbe

Priprema za Medjunarodnu Selidbu:  Pregled Stvari za Selidbu

Da bi otpočeli proces pripreme za međunarodnu selidbu, jedan od naših agenata će doći kod vas da vam objasni koje usluge Allied Pickfords nudi. Zatim će specijalista za selidbe obaviti pregled i popis svega u vašoj kući što treba da se preseli – ukazujući dok to radi na artikle koji ne mogu da se sele, kao što su zapaljive kante sa farbom i artikli koji bi zahtevali posebnu pažnju, kao što je to kredenac sa starim porcelanom, starinski zidni sat ili zbirka vina.

Vaša procena će se bazirati na zapremini robe koja treba da se otpremi i/ili zapremini i težini robe koja treba da se pošalje kao avionska pošiljka. Tačno procenjivanje zavisi od nivoa detalja koji su dati konsultantu za selidbu tokom ovog dela procesa pripreme za međunarodnu selidbu. Što su detalji tačniji to će i procena biti tačnija.

Šta Možete Učiniti da Pomognete?

Vodite računa da pokažete sve artikle detaljno, uključujući sadržaj fijoka, ormara, tavana i garaža. Artikli koji se trenutno ne nalaze kod vas u kući bi trebalo da budu precizno opisani. Ako planirate neke nove kupovine koje će biti uključene u selidbu, povedite računa da nam to kažete tokom sagledavanja imovine.

Možda odlučite da uskladištite neke od vaših artikala u polaznoj zemlji ili zemlji odredišta. Skladištenje je rešenje koje se isplati ako morate da ograničite veličinu vaše pošiljke, dajete kuću u najam ili se selite u hotel pre nego što nađete kuću za stalan boravak. Vodite računa da obavestite specijalistu za vašu selidbu o bilo kojim potrebama skladištenja koje možda imate.

Priprema za Medjunarodnu Selidbu: Osiguranje Imovine

Vaš savetnik za selidbu će porazgovarati sa vama o opcijama pokrića osiguranjem kako bi se osiguralo da vaša imovina bude zaštićena tokom putovanja. Iako nije verovatno da će se išta dogoditi, pokriće vam daje sigurnost i mirnu savest koja vam je potrebna tokom selidbe. Pribavljanje informacije o pokriću je sastavni deo pripreme za medjunarodnu selidbu.

Priprema za Medjunarodnu Selidbu: Dokumentacija

Propisna dokumentacija je sve više potrebna usled zahteva pojačane bezbednosti. Možete da se oslonite na savete vašeg koordinatora koji ce da vas vodi kroz proces identifikacije i kompletiranja odgovarajuće papirologije za zemlju iz koje se selite i odredišta. Nemojte da odugovlačite jer je dokumentacija bitan deo procesa pripreme za medjunarodnu selidbu i zakasneli prijem iste može da odloži vašu pošiljku.

Usluge Profesionalnog Pakovanja za Medjunarodne Selidbe

Medjunarodne selidbe zahtevaju iskusne i obucene pakere koji ce profesionalno zapakovati i zastititi vasu imovinu. Allied Pickfords Srbija je jedna od najiskusnijih selidbenih kompanija.

Tanzitne Opcije Koje Odgovaraju Vasim Potrebama

Mozete birati izmedju razlicitih metoda transporta ovisno od vremenskog okvira i budzeta za selidbu. Allied Pickfords vam nudi avio, brodski ili kopneni metod. Mozete da birate izmedju direktnog ili kombinovanog metoda slanja posiljke, naravno zavisno od vaseg budzeta.

 Siguran Izbor

Ako se selite sa Allied Pickfords Serbia, bice vam dodeljen iskusan Koordinator za selidbu u vasoj lokalnoj Allied kancelariji. Koordinator ce vas pripremiti i voditi kroz sve procedure i faze vase selidbe.

Priprema za selidbu je od vitalne vaznosti za uspeh svake medjunarodne selidbe. Medjunarodna selidba moze da bude komplikovan proces jer se selite iz svog starog u neki novi svet. Iz ovog razloga Allied vam nudi pomoc i savete u svakom aspektu vase selidbe.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Stigli su tačno na vreme, što mi je jako bitno. Stvari su upakovane na način na koji i treba da budu. Sve preporuke.

Read more testimonials By Milica K of Novi Beograd, RS