Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Diplomatske Selidbe

Diplomatske Selidbe

Selimo Diplomate Po Svetu Vise Od Veka

Allied poseduje znanje portion za diplomatske selidbe. Allied je jedan od prvih izbora kada  dodje do diplomatske selidbe. Ako ste diplomata ciii je sledeci posao u inostranstvu ili se vracate kuci, na pravom ste mestu. Allied Pickfords je pozeljan poslovni partner mnogih Ministarstava Inostranih Poslova kao sto su Great Britain’s Foreign and Commonwealth Office, The Israeli Ministry of Foreign Affairs, The US Department of State, Australian Department of Foreign Affairs and Trade, mnogih zemalja  European Union, Latinske Amerike, zemalja Bliskog Istoka,  Kine, Japana, Indonesie, Filipina, Thailand – lista je veoma duga…

Ispunjenje zahteva Ministarstvo Inostranih Poslova

Bilo da je u pitanju dugoročni ugovor ili pojedinačna ponuda za selidbu, spremni smo da saradjujemo. Allied Pickfords zadovoljava profesionalne kriterijume i standarde A-klase. Naša profesionalna oprema i menadzment garantuju sigurne selidbe i skladištenje. Naše osoblje govori vise stranih jezika. Naši pakeri su najbolji u industriji. Imamo modernu flotu kamiona i kombija, koji su opremljeni najsavremenijom tehnologijom GPS praćenje.

Fleksibilni sa cenama, fleksibilni sa placanjem

  • Moguće je da vaš poslodavac ima zahtev da se vasa selidba refundira. Upoznati smo sa tim i spremni smo na saradnju.
  • Ako placate sami umetničkih ili selidbu placa poslodavac – kod nas mozete dobiti najbolje cene za vaše preseljenje.

Iza Ugla I Po Citavom Svetu.™

Allied je verovatno jedina kompanija koja ima predstavništvo u gradu polaska i na mjestu vašeg novog zaposlenja. To znači da ce vaše dragocene stvari i poslovni dokumenti ostati u jednim rukama – od vrata do vrata. Jedna od kompanija sa punom odgovornošću – preseljenje u jednim rukama. Allied Pickfords Worldwide slogan je “iza ugla i po citavom sveta “, jer da nije bitno da li je selidba iza ugla ili širom planete, mi ćemo biti sa vama kroz svaku fazu procesa.

Vas sledeći zadatak mogao bi da bude i u nekoj nemirom zahvacenom zemljom – mi smo već učinili naš domaci zadatak i uverili se da vas i tamo ceka besprekorna usluga. Nema iznenađenja.

Predvidljiv Kvalitet u Nepredvidljivom Svetu.™

Znamo da je potrebno da iskusni  profesionalci budu na one strane vase selidbe da bi bili sigurni da ce sve proteci kako je planirano. Upravo zbog toga, kao najveca svetska selidbena mreza, Allied ima proverene saradnike u vise od 130 zemalja sirom sveta. Lokalna kancelarija Allied Pickfordsa pobrinuce se za vasu selidbu bilo da se selite iza ugla ili se selite u inostranstvo.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Stigli su tačno na vreme, što mi je jako bitno. Stvari su upakovane na način na koji i treba da budu. Sve preporuke.

Read more testimonials By Milica K of Novi Beograd, RS