Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Allied Pickfords Prednosti

Allied Pickfords Prednosti

Naš najveći prioritet tokom medjunarodne selidbe je da obezbedimo da vaš prelazak u novi dom – bez obzira gde bi on mogao da bude – bude izveden glatko. Naše obećanje dato kod međunarodne selidbe je podržano našim globalnim resursima, novom tehnologijom i postojanom kvalitetnom uslugom širom sveta – to je prednost Allied.

Bilo da se selite iz Beograda u Buenos Ajres, iz Nisa u Melburn ili iz Novog Sada u Dablin, dozvolite da vam Allied Pickfords pomogne i opustite se. Na kraju krajeva, to je bio naš cilj kod svake međunarodne selidbe kojom smo upravljali.

Zašto Odabrati Allied Pickfords Usluge Kod Medjunarodnih Selidbi

Allied Pickfords je jedna od najvećih i najcenjenijih kompanija pruzalaca selidbenih usluga širom sveta. Sa kancelarijama u preko 40 zemalja širom Evrope i Azije-Pacifik i predstavništvima koja uživaju poverenje u još 135 zemalja širom sveta, Allied Pickfords je sposoban da vas preseli bilo gde, u bilo koje vreme.

  • Lična odgovornost

Imaćete jednu osobu kao tačku kontakta koja će lično da se stara o svakom aspektu vaše selidbe, tako da tačno znate kome da se obratite kada imate pitanja ili probleme. Vaš koordinator će biti tu za vas kada vam je potreban tokom međunarodne selidbe.

  • Globalni kvalitet

Mreža Allied Pickfords pruža standarde svetske klase u svakoj tački kontakta, podržana rigoroznim ugovorima na nivou usluga kako bi se obezbedila potpuno zadovoljavajuća usluga.

  • Sofisticirano praćenje na Internetu

Sa najsavremenijom tehnologijom praćenja na Internetu kod Allied Pickfords, možete da pronađete status vaše posiljke, odlazak i dolazak, carinjenje i isporuku.

  • Poznavanje lokalnih prilika

Allied Pickfords zapošljava stručnjake sa znanjem više jezika svuda po svetu – ljude sa lokalnim iskustvom i znanjem koji poznaju vaše odredište i izazove sa kojim ćete se možda suočiti tokom vaše selidbe.

Selidbena Kompanija Kojoj se Najviše Veruje

U Allied Pickfords-u smo ponosni što možemo da kažemo da naša mreža seli više od 1,000 porodica dnevno – 365 dana godišnje. Tokom jedne godine, naši kamioni pređu dovoljno kilometara da naprave krug oko zemlje 13 puta.

Pripremljeni smo za svaku situaciju – i možemo da vas dovedemo do mesta gde treba da budete, bez problema. Ne postoji problem kod međunarodne selidbe kojim ne možemo stručno da upravljamo. Sama priroda međunarodne selidbe, zajedno sa sadašnjim povećanim brigama o bezbednosti, znači da treba da se oslonite na visoko kvalifikovane međunarodne tehničare za pakovanje i osoblje koje će obaviti vašu selidbu.

Nase Strucne Usluge Pakovanja Sele Vas Sirom Sveta

Koristeći ekspertizu, spretnost i puno dodatne brige i pažnje, naši pakeri su obučeni da koriste specifične metode pakovanja i materijale za medjunarodne selidbe koji će zaštititi vašu imovinu tokom svake faze selidbe.

Kao jedna od najvećih svetskih selidbenih kompanija, vodimo računa o kvalitetu materijala za pakovanje:

  • Kartonske kutije imaju dva a često i tri zida.
  • Sav vaš nameštaj se pažljivo umotava i bandažira kako bi se obezbedila maksimalna zaštita. Dopremanje vašeg ormarića sa porcelanom koji je porodično nasledje bezbedno do vašeg novog doma je isto tako važno nama koliko i vama.
  • Vaše lične stvari se stručno pakuju u kartonske kutije gde se posebna pažnja posvećuje osetljivim artiklima.
  • Dodatna zaštita se obezbeđuje drvenim sanducima, papirom za pakovanje bez kiseline, najlonima sa vazdušnim mehurićima i komadićima od polistirena.

Allied Pickfords Prednosti: Sveobuhvatne Usluge, Selidba Bilo Kada i Bilo Gde

Što se tiče medjunarodne selidbe, Allied Pickfords je bez konkurencije u ovoj grani industrije. Posebna pažnja koja se posvećuje za vreme medjunarodne selidbe obezbedjuje uspešan prelazak u drugu zemlju bez stresa. Allied je najbolja garancija kada dodje do medjunarodne selidbe.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Pažnja i ažurnost koja je posvećena našim potrebama je neverovatna. Pozvali smo ih u jutro i već u toku dana predstavnik kompanije je bio kod nas!

Read more testimonials By Robert S of Cambridge, MA