Call +381658748711 to get a free moving quote!
or fill out the form below...
  • DD slash MM slash YYYY

Medjunarodne Selidbe

Medjunarodne Selidbe

Za usluge medjunarodnih selidbi koje bi osigurale vaš prelazak preko okeana bez ikakvih poteškoća, ne tražite nikog drugog nego Allied Pickfords. Mi smo medjunarodna špediterska kompanija koja može efikasno da vas preseli bilo gde u svetu sa lakoćom kojom selimo nekoga u susedni grad. Shvatamo da je puno toga što treba da se predvidi i planira kada se selite u prekomorske zemlje. Kada odaberete Allied kao vašu medjunarodnu špeditersku kompaniju, vaš fokus može da ostane na vašoj novoj avanturi a ne na stresnim aspektima preseljenja u neku prekomorsku zemlju.

Allied: Izbor Medjunarodne Selidbene Kompanije

Allied Pickfords je medjunarodna selidbena kompanija koja razume da vi ne selite samo vaše lične stvari iz jednog mesta u drugo. Vi se selite u novu zemlju sa drugačijim običajima i moguće i sa drugačijim jezikom. Vaš život se menja pred vašim očima. Imate sve nove potrebe u smislu usluga međunarodne selidbe – od carinjenja do fleksibilnih opcija skladištenja tokom vašeg putovanja.

Imajući već puno toga o čemu morate da razmišljate, ne bi trebalo da brinete o samoj aktuelnoj selidbi. Zato što Allied Pickfords preseljava više ljudi širom sveta nego bilo koja druga kompanija, usavršili smo sam taj proces. Sa jednom tačkom kontakta koji će vas voditi do sofisticiranog praćenja vaše pošiljke, mi smo pokrili vašu selidbu tokom svakog koraka njenog puta.

Šta Razlikuje Allied od Drugih Medjunarodnih Kompanija?

Šta čini Allied različitim kao medjunarodnu selidbenu kompaniju je naša sposobnost da prepoznamo vaše specifične potrebe kod selidbe a zatim da prilagodimo usluge vaše medjunarodne selidbe da bi odslikale te potrebe. Vama je potrebna medjunarodna selidbena kompanija koja poseduje znanje, iskustvo i sveobuhvatne resurse da vas transprotuje globalno. Potreban vam je Allied.

Naše usluge medjunarodne selidbe počinju sa vašim ličnim koordinatorom selidbe koji ne samo da će  da planira svaki detalj vaše selidbe, već će biti vaša jedina tačka kontakta tokom celog putovanja. Vaš lični koordinator će nadgledati vašu selidbu od početka do kraja, vodiće i računa da budete zadovoljni tokom celog puta.

Naši kvalifikovani profesionalci će efikasno spakovati vašu celu rezidenciju i pripremiti vaše stvari za rigorozno putovanje preko okeana. Ne samo da ćemo upotrebiti materijal za pakovanje najvišeg kvaliteta kao i druge materijale već ćemo i napraviti inventar svakog komada vaše pošiljke. Možete da koristite naš sistem praćenja pošiljke na Internetu kako biste pratili gde se nalaze vaše stvari sve vreme tokom tranzita. Primićete detalje o pošiljci koji se odnose na brod ili broj leta kao deo naših usluga medjunarodne selidbe.

Ako ne transportujete sve svoje stvari odjednom, možete da koristite mnoge naše opcije skladištenja-u-tranzitu. Opcije skladištenja su idealan aspekt naših usluga medjunarodnih selidbi ako vam je potrebna pošiljka ograničene veličine, ako svoju kuću iznajmljujute dok ste u inostranstvu ili ako odsedate u hotelu pre nego što se preselite u rezidenciju za stalno.

Druge Medjunarodne Selidbene Kompanije se Ne Mogu Porediti sa Nama

Allied Pickfords je vaš jedini izbor medjunarodne selidbene kompanije za vašu sledeću prekomorsku selidbu. Naše usluge medjunarodnih selidbi su neuporedive u ovoj delatnosti. Kada su vam potrebni stručnjaci da upravljaju vašom prekomorskom selidbom, ukažite poverenje Allied Pickfords-u. Mi imamo profesionalce koji poseduju znanje, više od jednog veka iskustva i globalne resurse da vas transportujemo bilo gde u svetu.

WHAT OUR CUSTOMERS SAY...
Moving Company Review

Stigli su tačno na vreme, što mi je jako bitno. Stvari su upakovane na način na koji i treba da budu. Sve preporuke.

Read more testimonials By Milica K of Novi Beograd, RS